<3 öland

det går inte ens förklara med flera tusen ord, det går inte ens förklara i bilder hur underbar veckan varit. Helt fantastisk!
Jag vet inte ens vad jag ska skriva, jag är tom på ord. De vänner jag har, eller jag vet inte ens om det går att kalla de vänner, det finns inga ord för dem, jag vet inte hur jag ska förklara, de är min livsglöd, de får mig att klara av allt jag vill, de har lärt mig att älska och att bli älskad. Jag kan inte sluta le för jag är så fruktansvärt lycklig att jag har dem. Tillsammans har vi allt, jag älskar er for evaah and evvaah, Nathalie Sjöqvist, Johanna Tuling, Hanna Wessman, Cecilia Lind, Emily Telfer, Hanna Gunnarsson & Heidi Nilsson.

Nu ska jag sova i min egna sköna och mjuka säng, ska bli skönt men tomt :( God natt


<3

öland tomorrow

hola ! Imorgon bär det av till käraste beerland med my hunies, inte lika taggad som förr pga min hud men det känns som om den går mot bättre tider? Läkarna vet inte riktigt vad det är men fick massor av salvor så det kanse hjälper lite iaf :) men det ska bli underbart o komma iväg ett tag nu innan allvaret börjar igen, sattsar stenhårt på skolan nu, för inget ska få förstöra min stora dröm :)

och något mer som tynger mig är att jag saknar mitt hjärta så mycket, sanningen är den att jag är så rädd att förlora ngt så bra, därför har jag avvaktat för man kan inte förlora något man inte har? men det jag ångrar mäst är att jag inte tog den chansen.

men nog deppat, bara min hud blir bra så är jag sådär lycklig igen? & nu ska jag packa klart och sedan sova och hoppas på en fantastisk kommande vecka :) peace!

RSS 2.0