.

OMOTIVERAD.

till allt!

inte ok

Tacka vet jag mina hästar!
Dagens enda mening....
Tack för mig

SUCK

close your eyes, clear your heart and let it go

Känner att det snart är dags att ta tag i mitt liv på allvar, typ göra allt jag ska, inte vela hit och dit och tro att man kan glida runt på en räkmacka livet ut, nej nu ska jag få struktur på det hela, kankse skaffa mig en kalender, en sådan som jag hade förra året, det funkade ju rätt bra asso.... ha ha. Det är inte OKEJ längre att leka oskylig när man glömmer sin hjärna hemma och dessutom glömmer allt annat men som sagt; Bättre dåligt minne än dåliga minnen! Men kan ju nu dra en slutsats av det hela att detta var bara en tanke....För jag älskar att syssla med struntsaker, påbörja hundratals projekt och aldrig avsluta ett enda, komma och gå precis som jag vill, ändra mig när som helst... och bara följa ögonblickets ingivelse. Jaja ett halvår kvar av mitt glideri så kanske jag kan fundera på att bli vuxen sen...notera fundera!

Dagarna flyter på, everything changes but it still the same... kan ju undra vad det beror på, kankse längtan av att flytta eller rädslan av att lämna allt, jag vet inte det, är lixom lite upp och ner just nu! Trevlig utgång i helgen iaf, eller det är det väll alltid med de där pajjasarna, de är lixom bara BÄST! Och till helgen blir det oxå fest eller kankse fett med fest!?!? både fredag och lördag går vi all-in. Och jobb på det, mindre kul men ack vad jag älskar mina godingar där borta i stallet. Även nästa helg ska vi sätta stan i brand, inleder då "studentveckan" kommer bli typ GALET. På lördagen är det även ryttargalan i Lkpg med gänget från sundet, kan väll bli galet det med om jag känner nötterna rätt!  



miss you much, miss you much

Trevlig kväll med nattis, mätt är jag iaf :) Kollat på resor, blir nog IOS någon gång efter studenten. Det känns konstigt att detta är kankse det sista vi planerar och det sista vi gör tillsammans för vem vet vart vi sedan ska fara. Alla dessa år tillsammans, allt vi delat och allt galet vi gjort men snart ska vi leva på egen hand hur det nu ska gå, det är lixom ni som gör mig hel! Aja det ordnar sig nog, tankarna blir nog på bättre humör när solen går upp över detta land, känns väll sådär nu vavavav! Tack och lov är det inte -20 längre och det tackar jag verkligen gud för, blir jobb hela helgen och det underlättar verkligen om man slipper koka snö till hästarna då det inte finns en vattndroppe i hela stallet! 

Hör med häpna mina kära vänner! Denna vecka har jag varit i skolan precis varenda minut som jag ska vara där och tro det eller ej, jag var till och med på frivilliga matten! Nu är det bara att köra sista terminen, jag vägrar ett enda ig asso. Så även fast jag just nu drunknar i arbeten så ska jag faan i mig klara detta när jag endå kommit så långt!

Och om exakt 2 veckor inleder HG vårat studentfirande!!! Börjas med såkallade "reflexveckan" vad som innebär får ni se men det kommer att bjudas på mycket! huuuh vad jag älskar mina tjeejer. Vi har mycket att se fram imot bland annat skåne, alla galna fester, reflexerna, examen, NHS, studentveckan och mycket mer men inte minst STUDENTEN! Bådar mot mot en galen vår. Och sommaren blir inte tokig den häller; Turkiet, Falsterbo, Grekland, Västerås m.m

Men nu godnatt på er för imorgon ska jag vara pigg och fräsch trots min tunga förkylning/feber! 

 

summer baby, summer

perfekt... trodde bara det ordet fanns i drömmar men icke.

kind of bloggtorka my dear friends men dock ingen torka utomhus, hell no! Allt jag önskar mig just nu är foppatofflor, bikini, grillad mat, gott att dricka och galna utekvällar... det här håller inte länge till asso, blir så less, finns ju verkligen inget som piggar upp i denna mörka kyla, knappt mina älskade hästar och då är det illa. Börjar verkligen funtra på vad jag ska göra efter studenten, det är svårt, mycket svårt! Men låt den som lever få se!
Och sjuk är man på det oxo och det blir ju inte bättre av att vi ska på utomhusstudiebesök i nyköping imorgon i fucking minus 15 grader, det är 30 grader för kallt, MINST! men tapper som man är knatar man dit och ser glad ut.

Och för att tillägga något magiskt har jag börjat nörda paradise hotel, inte OKEJ men KUL. men dock är det människoplågeri att sända programmet kl 22-23 då jag gör mig sällskap med sängen runt 20.

Och en sak till mina vänner så måste jag bara berätta att nyår nere i skåneland var helt unbeatable, behöver inte nämna några detaljer eller så men vad jag måste säga är att FRIDA är typ bäst i världen, aldrig har någon människa fått mig så, ja kort och tjockt - GLAD. me love you long time hun. men det sörjer mig att jag inte vet vart hon ska fara nu, jag skulle vilja ha henne i fickan och alltid kunna plocka upp henne när jag var ledsen :)

nu ni gubbar har jag trottsat min trötthet och alla mina tankar på morgondagens otroliga hämska kyla och inväntat paradise hotel, nu är det dags att skutta ner i sängen men nyponsoppan och årets sissta lussebulleeeeeee!

XOXO

RSS 2.0