live, love, laugh

Allt medan vi bli äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att vi aldrig skulle behöva leva utan, kommer att försvinna sakta ur våra liv. Ditt hjärta kommer att brista, när du en dag förstår att de vackra stunderna aldrig mer kommer att levas igen. Din själ kommer att svalna i brist på livstörst och dina läppar kommer sluta att le. Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du förlora någon du älskar. Så, ta för för mycket foton, skratta för mycket och älska som du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, så är det en minut av förevigt förlorad lycka.

all my life

Ännu en härlig dag som spenderades ute på VRF där det vankades tävling, denna gång var jag där som åskådare, hade ingen av våra stjärnor med oss, dock kan jag inte kalla mig själv som åskådare, tog mig an titeln som hästskötare åter igen åt ett antal rara typer, men jag gillar't. Vad mer kan man önska en dag som denna, varm sol, goa och glada människor, fina hästar men framförallt så är det nog stämningen som gör mig så full av liv. Frammåt eftermiddagen begav jag mig hem till Norf för att rida Nils, han var gladare än vanligt, så han skulle få galoppera tills han blev trött, men nej han blev inte ett dugg trött, men jag därimot, jag blev dränkt i svett. Lovli.

Kvällens tanke var att jag skulle spendera min energi till lite plugg, men vem i hela friden pluggar på en Fredag? Inte jag iaf, där går gränsen, over and out så att säga. Jag och Johanna har en riktig bra filosofi om livet, ingenting är omöjligt, gör bara det du tycker är kul och ägna dig för guds skull inte åt tråkiga saker!

Men nu ska jag ta mig en simtur i badkaret och sedan hoppa i säng för imorgon är det samma visa igen :)


outstanding

Vilken underbar vecka! Söndagen som dock inte tillhör denna vecka var helt jättebra, J & jag tog vårt pick och pack och bytte ut våra söndagsrutiner mot något helt annat, jo ni förstår vi var och tävlade dressyr. Bestämde mig dagen innan att jag skulle göra det för att det var kul alltså helt kravlöst, detta gick som en dans, kanske inte gjorde det utan krav men jag tyckte det var kul för en gångs skull, den unga lilla och håriga ponnyn var hur cool som hälst så med 67% procent så kammade hon hem en blågul rosett till min stora förtjusning. Hon gjorde min dag så att säga, även alla dessa trevliga människor, ibland behöver man verkligen ny luft! Och Fröken Madde måste bara få en stjärna, tack för allt!

Klockan åtta på måndagsmorgonen satt min älskade klass på bussen påväg ner mot Skåneland! Vilken underbar liten tripp, fy vad vi har haft det kul! Allt man gör med er blir alltid till så fina minnen, vet inte hur jag ska klara ett liv utan er. Ni kommer alltid att ha mitt hjärta! Men vi har iaf sett galet fina hingstar, fått ny insperation, utforskat Flyinge i detalj, sett en kamel, sjungit galna sånger till rösten inte orkade mer, ätit sjukt god mat, levt lyxliv, skrattat till magen vände sig ut&in, varit barnsligt roliga, sett kändisar, klappat hästar som om man aldrig hade sett en häst tidigare, sovit rakt på golvet, luktat på vidriga saker men det största är nog att vi har TAGIT PÅ TOBBE! Han är helt amazing, vilken grabb, timmen i ridhuset sa jag inte ett ord, jag var helt i chock jag bokstavligt talat tappade hakan. på Onsdagen var det dags att fara hemmåt, vare sig vi ville eller inte. Men hur man än försöker så hinner verkligheten alltid ifatt en konstigt nog. Har nu gjort en otroligt lång historia väldigt kort, ni som var med vet hur stor glädjen var, synd om er andra! Jag älskar varje sekund med er.

Nu är det God natt som gäller, imorgon väcker tuppen mig kl 6, för nu är det tävlingstime igen, LOVE IT!



True love is hard to find but when you find it you should hold on to it and never let it go.
And that's exactly what im doing.


RSS 2.0