perfect

Morgonstund har guld i mund :) Idag väckte tuppen mig 05:30, pigg som en lärka och glad som en mört. Det är väl konstigt detta att när man får sova så kan man inte och när man ska till skolan skulle det vara såå skönt att sova hela livet känns det som just då. Världens bästa Jessika kommer o hämtar mig om en halvtimme då det bär av till stan for some horseride eller lite mera ponnyride! Skoj!





ad astra per aspera - till stjärnorna genom svårigheter //emms

Hugo Boss

Uppe med tuppen som vanligt trotts sen natt, men som sagt jag gillar ju tuppen. Kvällen igår var trevlig, inte sådär galen för en gångs skull, kul att testa på något nytt så att säga, dock gick det väl inte mer än en halvtimme innan första Hg fick ta sitt pick och pack och lämna dimman, men vi börjar vänja oss, det känns nästan som att det står "släng ut oss" i pannan, haha men ibland är de faktiskt lite hårda, vi är ju i grund och botten väldigt gulliga tjejer trots våra galenskaper.

Nu ska jag sätta på mig mina favoritkläder och traska bort till stallet. Vi hade en disskusion igår om hur många som rent ut sagt aldrig mer vill se en häst efter studenten men jag blir bara mer och mer säker för varje dag att det är detta jag vill göra, får abstinens om jag inte fått pussa hästnäsa på en hel dag, kalla mig hästgalning eller vad ni vill but that's the way i am. :) Längtar absolut tills detta blir mitt yrke, på något konstigt sätt så orkar man det tunga jobbet, de långa arbetstiderna, motgångarna och allt de som hör till, man gör det dessutom med glädje.
Och på tal om hästar så fyller min lilla prins hela ett år idag, tiden går alldels för fort! Men vilken bit han kommer att bli, inte så konstigt kankse om man ser på hans päron.

Kolla vilken goding.
 


älskade sol

Våren är här för att stanna, hoppas jag! För nu åker brillsen på och jackan av o så bär det ut på en skentur med min vän Nils, kan det bli bättre? Ikväll vankas det fest och ingen såndär halvtråkig fest utan HGfest, då kan det bara bli galet! Puss på er, vilken bra dag. Det enda som saknas i mitt liv just nu är min älskade vän Frida, men jag lovar dig att våra tider kommer åter ♥



"Solen är ovan molnen" Citat av en inte allt för smart Friccia.
Men hon har ju så rätt. Solen finns alltid öven molnen och molnen stannar inte föralltid.
Vilket betyder att solen snart kommer att skina över oss igen, mitt älskade hjärta.

B som i bag, B som i box

Att plugga måste ju verkligen vara det tråkigaste som finns, det var väldigt länge sen jag pluggade såhär mycket. Har tom träsmak i baken och axlarna värker, massage skulle ju vara en höjdare just nu, dessutom kliar det i hela kroppen för att jag suttit still i princip hela dagen men imorgon är det fredag och det innebär fest, och även om jag sagt efter förra gångens händelser att jag aldrig mer ska dricka en droppe starkt och att jag aldrig mer ska klättra på baren och att jag aldrig mer ska "dansa" med vakterna så känner jag på mig att morgondagen kan bjuda på liknande händelser, men vem vet! Livet är till för att levas och var och en bestämmer på vilket sätt man ska leva det.

Kan även konstatera efter ett telefånsamtal att grabbar slutar aldrig förvåna en. Men ska inte dra alla över en kant nu, det finns säkert jättebra grabbar men det kan inte vara lätt för de när de endast har fått en pillisnorr att tänka med, inte många hjärnceller där inte. Men vi lever vidare i tron om att vi ska hitta den rätta som lever upp till alla våra önskemål...

Och tjejer, hur mycket är inte detta beerland då?!!? 
Älskade, saknade tider. 
Säger bara, Var är boxen? Där är boxen.

 

I'll hold yesterday in my heart

Vilka trötta dagar, måste vara det gråa vädret det beror på! Men nu kan det bara bli bättre, har en väldigt starkt kärlek till både regn och lera just nu faktiskt, allt går bra utom snö! Tur jag har mina fina vänner och hästar som alltid färgar dessa gråa dagar. Red en ny häst idag i skolan, en ponny, rätt så skoj, lite grön men väldigt trevlig så hon och jag ska showa lite på dressyrbanan på söndag, vi får se hur det går, ponnyemma haha! Mitt hjärta har ju alltid slagit hårt för dessa ponnysar trots mina 170 cm, så tanken slog mig att ponnystuteri vore något, tänk vad gulligt att ha hela gården full med ponnybebisar!

Har nu gått i skolan 2 dagar och jag är redan slut, tackar mig själv varje dag att jag valde denna linje, hade aldrig fixat ngt annat. Men nu är det inte långt kvar asso, på måndag sticker Hg till lite varmare breddgrader, nämligen metropolen malmö! Ska hälsa på Kungen i ponnyakuten bla. Ganska gött sedan blir det lov och sen går allt lika fort som en vindpust om inte fortare, tacka gud för det för hösten och vintern har varit alldels för lång.

Nu ska jag sticka till nästa stall, och idag ska jag inviga våren på riktigt, jag ska plocka fram gammla faran ur garaget, nämligen min älskade cykel. Ska se om jage kan hoppe hästen idag, min rygg har gått paj, jag brukar aldrig klaga på att jag har ont men denna gång har jag ONT! Lixom huvudet är i en position men det går nog över till jag giter mig. Om jag nu gör det vill säga, den rätta grabben verkar vara svårare att hitta än jag trott HA HA.

See ya,
Take care in world who doesn't change at all.


Kontorsnisse...

Alldels riktigt, vi är fast i storstaden Stockholm! Igår när tävlingarna var slut var vädret mer eller mindre kaos, vilket resulterade i, transproter i diken, lastbilar som kanat av vägen och liknande otäckheter. Så fort det är djur med i bilden så blir jag så illamående och orolig vilket resulterade i att det var svårt att sova. Men så vitt som jag vet kom varken hästar eller människor till större skada igår, förutom den stackars hästen som hade trampat igenom hela hovväggen ända in till hovbenet med broddarns, den fick åka akut då det var kritiskt om den skulle fixa detta, det var verkligen blod överallt!

Men nu ni så sitter jag på Saras kontor och har faktiskt gjort liet pappersarbete!! Sorterade in massa papper i bokstavsordning, och jag som knappt kan alfabetet...suck. Vi ska väll snart ta och bege oss till Södertälje för att hämta Nils för att sedan åka hem till gammle Norkan! Han har vart så duktig trots bravaderna, han förvånar mig hela tiden, till och med tjejerna i uppstallningen berömmde han för att han är så lugn och snäll, men skenet kan ju bedra. Han bara kör den grabben i vanliga fall, men vårt motto är ju trots allt; Kör bara kör, Kör såre blör!! Och dessa motton ska uttalas med galen östgötska! På sundetvis så att säga!

en dag fattigare, en dag rikare!

De senaste dagarna har varit riktiga toppendagar, goda vänner, hästarna och vackert väder - vad mer kan man be om?! Tänk om varje dag kunde spenderas på detta vis. Helgen blir nog inte så tokig den häller, som sagt så blir det 3dagars i Södertälje fullt med tävling, hästar och trevligt folk, vad kan gå fel. Nisse är frissad och klar, han blänker så att säga. Allt är färdigpackat utom mina grejer så klart. Vi är på G. Dock kommer jag ju självklart att sakna Jonteponte och Frida, det är tomt utan de, väldigt tomt.

Tur att klockan är mitt i natten och att jag ska upp mitt i morgonen och jag är pigg som en lärka, detta bådar gott. Kommer säkert att glömma hjärnan hemma imorgon...Tur att jag har Sara som styr upp nästan allt i mitt liv helt enkelt, hur ska det gå utan henne i framtiden. En tanke slog mit förut att jag kankse skulle söka ett "vanligt" jobb här i Norrköping och stanna här ett tag till nu när allt är så bra men jag kan nog inte vara Norfare livet ut, hur mycket jag än älskar det så måste jag nog dra snarast om det ska bli något utav mig med.



Fyll inte ditt liv med dagar, utan fyll dina dagar med liv.

vilken dag...

Jupp denna dag har varit långt ifrån skoj. Var ute i solen imorse ett par timmar, och jag är ju sjukt ljuskänslig så detta resulterade i ett migränanfall åter igen, sådär kul va. Så då var den dagen förstörd då det enda som hjälper är lite piller och ett mörkt rum, några timmar senare var både hörsel och synen tillbaka igen meen vilken huvudverk jag har nu och inte kan jag sova för jag har ju princip sovit hela dagen. Men imorgon är jag fit for fight igen. Då det vankas LB - träning på skärlunda.

Till helgen styr vi kosan mot Södertälje för lite tävling. Ska bli skönt att komma iväg lite:) På måndag börjar skolan igen, vet inte vad jag tycker om det..har ju varit rätt gött att bara gå dit när man vill. Jag trodde jag skulle få mycket gjort men har endast varit där en gång på fyra veckor!!! inte Ok, så nu blir det skärpning!!! Man vill ju ta studenten med huvudet högt lixom!!! Ska nog ta o hoppa i säng nu så jag blir en ny tjej snart. GN

vårkänslor

Ja, tro det elle ej men Sveriges befolkning trottsar kylan och inbillar sig att det är vår, idag har jag både sätt öppna skinnjackor, jeansjackor, tunna tygskor och tom bara ben!!! brrr. Själv går jag forfarande ordäntligt påpälsad, men det kanske är dags för mig med att trottsa och härda....ae va inte än. Men hör och häpna..idag har jag sätt vårsippor eller vad de heter, blommor var det iaf, det finns hopp och solen skiner forfarande, jag är i chock!



Och denna låt, hur glad blir man inte?!?!

amazing

Jaha, sista dagen på mitt dåliga liv, imorgon ska jag lyda frökens order och göra allt man ska och inte vara så tvärimot hela tiden. Imorgon börjar även mitt och Jojos maraton, dock har vi delat upp det i delar, mycket små delar. Många bäckar små....? Beach 2010 och fetma är ett minne blott? Vi får se.

Kind of perfect day.
Gick upp med tuppen och tro det eller ej men jag gillar tuppen. Åkte till Mantorp där det vankades nationell hoppning, Nissepung sprang på fint och Brinkan styrde bra! Då blir man som ryktare nöjd. Kungen har skött sig, för att vara Nisse förstås. Han gör ju som sagt nästan alltid tvärtimot, men det finns en charm i det oxo.
När klockan slog runt 15 styrde vi vår kosa upp till ånestad där det vankades ännu mer hästtävlingar, trevligt va det! Ja ni kankse har förstått att jag tillbringar väldigt mycket tid med dessa hästar, har hört att man kallas hästnörd då, men jag skulle nog säga hästcooling, för vad är coolare än att glida runt osminkad, ruffsig, skitig och onormalt lycklig? ae inte mycket va.

 

 

 


N&N

Jag har sagt det förr och jag säger det igen; jag ska aldrig mer dricka sprit! Kvällen/natten var väl till det mästa top notch! Förutom vissa bravader som vanligt då, to much drama för min smak, detaljer nämner jag som vanligt inte här :) galet var det iaf... och idag är jag verkligen blåslagen, en sak lärde jag mig igår, is+högklackat är inte något att rekomendera. Skeen du groode!

Dagen idag har spenderats hos trollen i stallet, en dos häst hjälper verkligen mot allt. Gjorde även Nissepung tävlingsfin så nu är det knoppat och klart inför morgondagen då det bär av till Linköping, hoppas han är sådär snäll och lugn som kan kan vara ytterst sällan :) Min prins!

Men nu ska jag verkligen nanna kudden, 2 timmar sömn är inte okej, känns som att jag börjar bli gammal som gatan. När man var yngre orkade man ju vad som hälst HA HA.  Och dessutom är jag inte ett dugg avensjuk på mina kära vänner som har ställt klockan på 02:45 för att bege sig till Ullared, o när jag tänker på "en dag på ullared" så är jag endå rätt nöjd med mitt nuvarande tillstånd. God natt mina käraste. Ska även tillänga ett hjärta i detta inlägg till min käraste vän Heidi, du gör mig hel. Och när jag endå är igång; en vädjan till min Johanna- bli inte pojkvänstråkig nu, det känns inte lätt att vara sista singeln, är våra galenskaper över?

/
you only got one life so now is it time for you to live it. Live it.

plusgrader i mitt hjärta

Strålande sol, blå himmel och plusgrader! Kan knappt tro att detta är sant, det sägs ju att är det en "bra" vinter så blir det en bra sommar :) Då slog det mig att jag börjar ju jobba direkt efter studenten vilket betyder att bada är ett minne blott? Bada som är min favoritsyssla, men jag får väl bada nog i turklandet för att sedan njuta av min hästsommar♥ Och nu ni ska ni få höra, idag har jag sovit som en gris! Tog mig en promenad imorse vid kl 9 men sen när jag kom hem så gick jag o la mig och sov ända till kl 14, det har inte hänt sedan...väldigt länge sen. Vet inte om jag kan påstå att det var skönt men kanske välbehövligt... sova är ju endå slöseri med liv, det får man ju göra när man dör.

Både N&N gick promenad idag, Nisse må vara världens snabbaste häst, han skulle ju absolut vinna i gång! Han lixom skenar i skritt. Lektionen på kvällen var väl sådär halvseriös va, mest skratt skulle jag vilja säga, men det ska ju vara kul att rida? ha ha. Allt är vekligen toppen nu, eller allt är väl att ta i men man ska glädjas åt det lilla. För att fokusera på det dåliga är väl endå onödigt och varför göra tråkiga saker när man kan ha roligt, livet är helt enkelt för kort för att lägga energi på det dåliga. So live your life my friends!!! 


like a rainbow round my heart

En vandring på tusen mil börjar alltid med ett steg. Så sant men just nu känns det som att jag har tagit mig vatten över huvudet. Hur ska jag fixa detta?! Men allt har en början och därmed även ett slut, och slutet innebär alltid en ny början, en början av något nytt & bra. Men än så länge mina vänner är det för tidigt att avtacka mitt nuvarande liv. Men ack vad jag kommer sakna detta, alla dessa år med mina fantastiska vänner, hur ska jag nånsin kunna tacka er? You have saved me in every way a person can be saved. Men vi har en vår kvar med varandra, älskade tjocka släkten. Och jag ska njuta varenda sekund av all vår kärlek, glädje och sorg, men framförallt att vi fortfarande har varandra efter alla dessa år.

  


Dagen har spenderats nästan exakt så som jag vill att alla dagar ska spenderas, solen, hästarna, mina kära vänner och lite mer hästar, lite av det bästa helt enkelt. Är inne i min tredje lediga vecka och tiden har gått alldels för fort, jag har verkligen gottat mig, och nu menar jag inte att ligga på soffan att jäsa utan att gotta sig för mig är att tex tillbringa 14 timmar i stallet och när man kommer hem frågar de; va fan har du gjort där så länge? och jag svarar alltid; ae inte mycket lite småsaker. Asso jag har gjort massor utan att göra någonting, that's life! Ni som fattar ni fattar, ni andra behöver inte förstå :) Igentligen var ju tanken med dessa veckor att jag skulle plugga klart alla arbeten i skolan men har inte blitt mycket av det, men det kommer! Det är långt kvar men tiden går alldels för fort....

Never let the fear of striking out keep you from playing the game...  


superhuman

Ännu en dag med strålande sol och blå himmel. Kan knappt tro att detta är sant efter den tunga vintern/istiden, men nu ni, nu börjar det hända saker på vår lilla planet!!! Var uppe med tuppen idag och har fått väldigt mycket gjort och än är dagen inte slut, ska straxt ta mig en långpromenad och sedan bort till trollen for som ride. Man blir ju lite mer motiverad i detta väder asso och man kan ju dessutom vara ute utan att frysa häcken av sig, det gillas!!!

Denna helg har varit lika vit som förra, även fast partyarmen röck som bara den så har jag endå bara myst med mina hästar och tjejer. Kind of bäst helt enkelt. Nisse har gått som klockan, dock väldigt pigg o glad, det gillas! Lovvan går bara bättre och bättre den lilla loppan men på tisdag kommer Johanna hem igen och allt är i sin vanliga ordning vilket ska bli så skönt, dessa två veckor har varit tuffa utan min hösapösa, hon är guld värd.

Idag är det även måndag vilket betyder att vi inleder ännu en bantningsvecka, nu är det verkligen dags för julskinkan att bege sig till andra breddgrader!


Trixie vintern 09, tufft med så korta ben :)

"Lyckan smiter in genom en dörr man inte visste att man lämnat på glänt"

jag gillar't

Det kanske finns hopp om våren iaf...solen skiner över vårat lilla land idag. Det finns inget som gör mig så glad som dessa dagar. Så straxt ska jag utrusta mig för en långpromenad i det vackra vädret! Ska bort till mina troll o rida en sväng! Attans vad glad jag är idag, våren är nog till för att bringa lyckan tillbaka efter höstens mörka tider. Alla årstider har en charm i sig men skulle ju defenitivt klara mig med endast vår och sommar hela året runt.

Nu när jag får känna lite på solens strålar så blir jag faktiskt lite taggad på Turkiet endå, det kankse inte är drömmen att spenera en hel vecka med familjen i ett annat land, men ska bli gött, det blir vad man gör det till. If you're bored, you're boring! Och dessutom är jag lagom brun till min vita klänning, eller hotpantsen och knästrumporna?? Studenten kan bli galen eller jag vet att den veckan kommer bli Inzaaaane. Dessa tre år med töserna har ju inte direkt varit lugna, vi vet hur man festar så att säga. Som jag sagt förr; hästfolk har inga gränser! Så vi lär ju inte simma lugnt direkt utan lite mer Let's go girls. Planerna vi har smidit ihop nämner jag inte här än! Men tro mig, ni lär inte bli besvikna när HG är igång.

Denna låt gör mig så fruktansvärt glad! Otroligt fina minnen dyker upp!


out of this world

Ännu en ledig dag, jag gillart asso och dessutom är det två hela veckor kvar av min ledighet. Men tro inte att jag är lat för att jag är ledig, näni jag stonkar o står i. Idag har jag fått mycket gjort, skolan en sväng drog även en repa på stan för att uträtta lite skit, sedan rida mitt älskade troll Nissepung och han skötte sig exemplariskt sedan bar det ut mot andra sidan stan för att rida Johannas häst även hon var outstanding! Mammsi fick även rida en stund och hon är rätt duktig faktiskt dock med lite hjälp från marken hehe.

Denna helg blir ovanligt lugn (i skrivande stund). Hittar säkert ingen tid att finna mitt inre lugn i min vardag så att säga hahha! Önskar att jag bara kunde släppa allt och styra kosan upp mot dalarna där min andra hälft befinner sig, men jag är väl lite av ett kontrollfreak, dock utan koll! Nästa helg styr vi mot Mjölby med tävlingshumöret i högsta hugg och hälgen efter det packar vi våra väskor för att tillbringa en långhelg i södertälje, det placet är mysigt. Nisse är den enda som får följa med, på något sätt är han en utav mina favoriter trots att han har förmågan att alltid göra tvärtimot, men han vet hur man charmar. Den lilla Juvelen derimot finns det inte ord för, vackra häst!

Vet inte hur dessa meeting kommer bli utan sundetgänget, nu är vi splittrade och sorgsna. Inga mer galna tillställningar, inga mera sjuka grejer, inget mera oss helt enkelt. Alla dessa tillställningar kan ha varit bland de bästa stunderna i mitt liv, livet som groom må vara det bästa som finns. Men ännu vägrar jag nog att tro på att detta år inte kommer åter. Jag vet att allt kommer att bli bra, jag kommer hamna på något bra place o leva lycklig i alla mina dagar? Dock kan jag inte förstå hur livet kommer att se ut utan Frida, hon är ju min själsfrände och min glöd! Men på något sett så kommer även detta lösa sig... 
Så länge det finns liv så finns det hopp.




helt onödigt men....

Visste du...
att jag vill
- mer än allt just nu ha sommar, så att allt är sådär lyckligt igen. Och jag vill ha tillbaka alla E+F dagar.
att jag har - en härlig dag framför mig :)
att min senaste kyss - var väl totalt onödig.
att jag lyssnar mycket på - ehhm? jag lyssnar på det jag vill.
att jag funderar på - att dra utomlands efter studenten för att stanna i värmen. 
att jag pratar – oftast för mycket.
att jag inte gillar – SNÖ och vinter!
att min första riktiga kyss – var med Pontus, min första och kanske enda riktiga kärlek.
att jag avskyr när folk snackar - illa om andra.
att kärlek är - något som bara finns på film?
att jag gillar – livet på sommaren, allt som har med sommaren att göra, tom sommarregn.
att jag alltid kommer att – leva som jag vill.
att jag blir förälskad i - Charm!
att sist jag grät var – Igår! Känns som att jag inte har några tårar kvar nu hehe.
att min mobiltelefon är - lika trasig som alla andra jag haft :)
att när jag vaknar på morgonen – så är jag oftast pigg och glad :)
att innan jag går och lägger mig – borstar jag tänderna och rystar täcket och kollar under sängen...
att idag har jag – myst!
att jag just nu tänker på - finns många tankar som snurrar vill jag lova.
att i kväll ska jag – träffa mina bästa brudar.
att i morgon kommer jag – ingen vet vad morgondagen har att erbjuda :)
att jag hoppas – att allt ordnar sig för min hunni, att det kan va hon och jag livet ut, så som det ska va. Hästfest!
att jag verkligen vill - att mormor och morfar kommer hem helskinnade och att livet blir bra tillslut :)



hmmm

Jag blir tokig. Blir helt galen av detta. Hur fan ska man veta vad man vill göra efter studenten!??!!? Eller jag vet ju vad jag vill, jag ska jobba som hästskötare ngnstans. Jag ska bli en flitig ryktare, en riktigt bra sådan. Men det är så svårt att veta vart man vill vara. Det är ju lixom på tiden att börja titta sig omkring o ta detta på allvar nu för snart är jag plugg/arbetslös. Det känns så sjukt att säga det, hela livet har man vetat vad morgondagen består av men icke längre snart. Ae vi får se vart detta rinner iväg, jag är ju en sån som vill göra allt, vara överallt men det går inte så nu måste jag välja och det går inte häller, önskade att någon tog mig i kragen o sa; här ska du vara och du ska göra det och det. Men det vill jag ju inte häller igentligen. Men man får väl börja någonstans och passar det inte så är det väl bara att flytta. OM det vore så lätt så att säga. Tänk om det bara kunde vara så som det var i sommras....ae nog tjatat om detta, livet är fullt med överaskningar!

Såg nyss på The notebook, världens vackraste film! Tjuter filmen rakt igenom, den är så fin. Och nu har jag även konstaterat att kärlek finns bara på film! Så tur det finns filmer då! Annars hade inte kärlek existerat? heh.
Har även gjort mig en sallad alá Emma, attans vad god, dessutom nyttig för nu är det slut på de tjocka tiderna, nu måste jag bli slim eller något mindre stor inför sommaren. Fast det känns ju inte som att man kan lämna jackan hemma på flera år, helt seriöst tror jag att det är en ny istid på G. Chill o bo i iglosar kankse, eller då vill jag bo i det där ishotellet :) uschalinge vad vidrigt, jag som älskar när det är varmt och mysigt! Så nu ska jag kurra ner mig i sängen för att se Dating in the dark, kan bli kul eller rättare sagt så dåligt som alla andra tvprogram så att det tillslut blir bra för att det är så dåligt.

Men först ska jag berätta för er att en dos häst hjälper mot allt. Lovvan var kalasfin idag, kankse ska tänka över det där med att skaffa en dressyrsadel för att sedan glida runt på dressyrbanan, värt att tänka på när hon är sådär jättefin. Tack Johanna för lånet av din häst när du är o latar dig, jag behåller henne även när du kommer hem hunnie ♥

 


love is all we need

Ännu en ledig dag, har hunnit med väldans mycket idag. Gled även förbi mitt älskade HG en sväng, det är nog inte många i denna galna värld som hänger på sin skola frivilligt?!?! Men familjen på Hg är bara toppen. You makes me so happy guzzzar! Och om jag ska vara ärlig så är inte en människa på denna skola helt frisk, sjuka människor. :)
Ska åka o rida Lovvis nu, toppenhäst! Mamma ska få rida lite med så hon blir glad :) Sedan bär det nog av bort mot norfet för att plugga lite....suck. Men snart är detta slut, trots att det är enormt sorgligt och hjärtekrossande att lämna HG så ska det bli så underbart att inte behöva öppna en bok, ialla fall på några år. Mitt hjärta bara skiner när jag tänker på hur bra livet kankse kan bli trotts allt.

Shettistrimmning är alltid roligt!

Hold on before it’s too late
Or until we leave this behind
Don’t fall just be who you are
It’s all that we need in our lives

Now the risk that might break you
Is the one that would save
A life you don’t live is still lost
So stand on the edge with me
Hold back your fear and see
Nothing is real til it’s gone

 


Oaoaoao

Så nedrans jävla trött på denna snö! Annars brukar jag tycka lite synd om snön när den smälter, blir smutsig, grå och ful. Det är ju mycket finare när den är pulvrig istället för klumpar, och när den glimmar men nae nu tycker jag inte ens att det är en gnutta synd när den blir så ful. Jag hånskrattar inom mig när jag ser det fula gråa töet. Det måste ju vara något fel på jorden? Jag tror att jorden har flyttat på sig långt bort från solen, vem vet kankse på väg mot en ny istid? brrrrrrrrrrrr...

Jag har jätte träningsvärk i armen, inte såndär skön träningsvärk utan det gör ont, väldigt ont och bara i ena armen, konstigt. Har även typ brytit stortån, kan inte röra den hahah men man ska inte klaga, jag skulle ju kunnat tappat den i ännu värre fall. 

Min hoomi Nissepung fick lalla omkring i ridhuset idag, han var nöjd kan man säga och lite trött, eller Nissetrött vilket menas med att han var på jorden :) Och Ninnsan myste mer än vanligt, hon är go hon när hon vrider sig ut och in tills hon står typ på ett ben för det är så skönt att bli kliad. 

Kolla detta, gulligt! Men framförallt galet kul!

 

RSS 2.0