galet, fantastiskt, underbart, magiskt, rörande, kärlek, frihet och så mycket mer!

Ja, det är så jag känner! Hur djuren kan bringa så mycket kärlek! Såg nyss "från globen" och jag vet verkligen att det är det här jag vill göra, vad ni än säger mina vänner så är det här min dröm även om jag inte kommer tjäna fett med chash - långt ifrån!! men vad gör man inte för något man älskar... en dag är det jag som står där och gråter av lycka.

Idag har det varit en riktig mysdag, trevlig natt/morgon med johanna och sen till mina stjärnor i stallet, och sen bara legat och gosat i soffan med galet god mat och cheesebolls. Blev utgång igår, riktigt roligt faktiskt, älskade HG, vad skulle jag vara utan er, en tom och sval själ? Ni är mitt ♥. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba, mysigt :)
Så god natt mina vänner!

gör fel, gör om, gör rätt!




i still need you, and i still love you...

Meet me halfway, right at the boarderline
That's where I'm gonna wait, for you
I'll be lookin out, night n'day
Took my heart to the limit, and this is where I'll stay
I can't go any further then this
I want you so bad it's my only wish





when i look at you my mind goes on a trip...

Jaha, ännu en grå dag, när ska vi få se solen igen?

Men det som har piggat upp den här veckan var helt klart Södertälje, nationell 4dagars tävling med Jonas, Frida & Sara, även björn o malin mfl var där. Jag säger bara vilka stjärnor, underbart roligt har vi haft det, går inte förklara vad vi gjort kan bara säga att helgen har varit galen och sjukt rolig! All kärlek till er. Och Frida, fyfan vad hon är bäst, bäst i världen! Det som tynger mig lite är att detta kanse var sista tävlingen med de? Jonas flyttar ju till utlandet snart :( Men jag hoppas över allt annat att Frida stannar här i närheten :) På tal om det så längtar jag galet mycket till nyår som ska firas nere i skåne med bla Frida, Jens och Jonas, kommer välla bli great, bara jag hittar en fin klänning! hehe.

Ska ta och knata bort till stallet för att kankse göra något vettigt, kan ju inte gå o lägga mig innan min gubbe är grön på min stegräknare ;)

Jonas & Bella i 1.50 :)


Jonas & Bella i 1.50 :)

i need to breathe in something new...

ta mig på orden det är så sant som det är skrivet, är så trött på allt det vardagliga, allt det "gammla" att allt bara är som vanligt. Behöver en ny krydda i livet helt enkelt! Har lixom umgåtts med samma människor i över 10 år?! Inte det att jag inte älskar er längre för det gör jag men vi har växt ifrån varandra, alla har vi förändrats, kankse till det bättre, kankse till det sämre - vad vet jag? Men det jag verkligen vet är att jag aldrig kommer att glömma våra stunder, aldrig nånsin. För det vi hade var äkta, vad vi än gjorde blev det till något galet roligt, allt som var tråkigt eller jobbigt såg vi alltid något positivt i bara vi hade varandra för vi var inte nio vi var EN


RSS 2.0