sommar, ja tack!

Jag får verkligen inte fram något vettigt svar i mitt huvud, mina tankar bara far runt.  Jag vill veta, men samtidigt är jag så rädd för sanningen. Om man bara kunde styra sina egna känslor, och man hela tiden viste vad som var rätt och fel, då skulle ingen bli sårad? Men nu är det ju inte så tyvärr, men det är bara att göra det bästa av vad livet har att erbjuda och följa sitt hjärta och sedan hoppas på att man valt rätt väg.

& sjukt trött är jag på vintern redan, snön har inte ens kommit, men jag hatar verkligen vintern. Usch för att frysa hela tiden det är det värsta jag vet. Vill bara ha sommar året runt och slippa tunga kläder o aldrig frysa. Och va brun året runt & kunna bada i havet och bara ligga o sola. Men men får väll drömma mig bort lite och längta tills sommaren då det redan är inplaneret, en greklands resa men älskade Nathalie och sedan öland åter igen med natta och troligen falsterbo med sötpösarna Johanna, melli & natta. Och sen självklart Nybygget :)





:) happy days

För en gångs skull har jag en kvart över i lugn och ro från mitt hektiska liv. Jag måste verkligen sluta stressa från ställe till ställe, jag hinner knappt äta längre. Men jag trivs så det är svårt att välja bort något man älskar högt. Jag önskar bara att det vore kanske 10 dagar i veckan och lite fler timmar på dygnet så man hann med allt annat också. Och jag saknar "våra släktdagar" så mycket, ni är det bästa jag har guurls och kommer alltid att vara, oavsätt vem eller vad som kommer i mitt liv. Det är ni som gjort mig till den lyckliga jag som jag är idag, utan er är jag ingenting. Jämt när man sitter och tänker tillbaka på bra stunder i livet så är det nästan bara dagarna med er som dyker upp. Kommer ihåg sommaren då vi gjorde allt tillsammans, det gick inte en dag utan att vi träffa varandra. Alla underbara lindökvällar och alla nakna klocketkvällar, ja vi har mycket. 

jaja nu ska jag återgå till verkligheten, har två hästar kvar att rida o måste fixa allt! Sen massa papper att fixa, Sedan blire racerfart att fixa sig och sen hem till Erik sötnos:) 

RSS 2.0