hg till landslaget



snart ett helt år utan mina stjärnor, ni kommer alltid ha mitt hjärta. en gång hg, alltid hg.♥

örebro

som jag sagt förr, endagarstävling är inte min grej men oxo även som sagt det är bättre än inget. idag tog jag och packade in 4 tjuruga ston som bara lägger energin på att pipa och vifta med frambenen, tur att min gladaste väh var med och styrde upp bitcharna, vår allas kära johan, vilken man han är, efter 3 års tävlingsviila så går han in och pluppar över som om det är det enda han gjort i hela sitt liv, vilket resulterade i att han var tvåa, nöjda och glada var vi för de, men nöjdast var han nog själv :) Pia skrällade till och satte en nolla till allas glädje, ni ser med morötter finkar allt ;) även doris var nolla och skötte sig kalas, hon går verkligen från klarhet till klarhet, en stjärna med humör så att säga, anna var asbra hon med utom när hon lekte superman över trippeln och fick med sig bakbommen. dagen har innehållit både storm och lera, finns inget värre, nog aldrig svärt så mkt´på en tävling som jag gjorde idag men vad gör det om hundra år och när hästarna går så bra :) men nu är jag äntligen hemma och en sovmorgon vore inte helt fel men nej sova får man göra när man dör,, puss på er

perfect

trött, sliten eller bara allmänt utmattad, ja dt är frågan, jag känner mig nog lite utav alla tre. att blanda jobb med fest och sen lite till jobb tar på krafterna fast på ett bra sätt skulle jag väl vilja säga. igår firade vi min älskade vän wejdar med en liten förfest här hemma i lägenheten för att sedan bege oss in till krogen, men en såndär fet krogenrunda blev det inte men jag klagar inte för ingen var gladare än jag när jag vaknade imorse och insåg att jag inte var bakis, jag var tom helt nykter och det var en bra start på dagen. så kl halv 8 väckte tuppen mitt lilla gäng i lägenheten och det var dags för mackendonkenfrulle som kan va min o wejdars absoluta favorit...och som alltid på våra frukostar så var det genomgång av gårdagen och det slutar alltid i att jag o alex inte kan hålla oss för skratt...jag är så glad att jag trättat detta retard, hon gör mig så glad flera ånger om dagen...:)

efter en lång dag i stallet är det äntligen dags att krypa ner för att sedan snart gå upp igen, imorgon styr vi kosan mot örebro med 5 små hästar, vilket ska bli kul, hoppas på sol. med tanke på att han däruppe lurade oss häromdagen att det var vår fast det fortfarande var vinter igentligen så har han mycket att gottgöra.
Imorgon gör vår allas kära Johan tävlingsdebut efter tre år utav tävlingsvila efter en senskada, han har både klippt håret och badat vilket betyder att han är nog nervös nu..:) även vårt lilla fuxsto ska få sätta fart på sitt tävlingsliv igen och jag hoppas att turen är med henne denna gång..de andra små stjärnorna ska få glänsa lite till allas förstjusning, mäst till min kankse,,,men hästarna är verkligen allt för mig,,:)

nu är det nog dags att sova en skvätt så man är pigg o fräsch imoron:) natttti.


love is all you need.

helsingborg

ja först är det en gaaalen vinter, höll på att frysa ihjäl men överlevde även detta år, sen kom våren, trodde vi ja, men nu snöar det igen,, gud har ju verkligen noll koll och ingen planering alls, men det enda jag hoppas på just nu är en galet varm sommar, gärna värmebölja från maj till september, gärna ännu längre, varför inte hela året....
suuck. men inte tappar jag humöret för det, igår grillade vi för första gången iår, inte för att jag grillade men vi åt iaf grillat, det är mysigt och ett tecken på bättre tider. för bättre tider behövs verkligen, men vårkänslor betyder även svåååår saknad av mina vänner, alla grillfester, glassätande, promenader runt strömmen och allt som hör våren till hemma i norrköping, men dock är ju gammle norpan ett minne blott numera, nu för tiden bor jag ju i storstaden mantorp, stan på landet som jag fick förklara det i helgen..:)

Nu har vi äntligen fått en lastbil, vilket betyder inga fler skräckupplevelser med jocke, han är numera stendöd, hoppas jag iaf, fri sikt bakåt har han ju iaf men trots det finns det inget jag saknar hos den gamla bilen, han dog en välförtjänad död, och inga är gladare än jag och alex, men måste även tillägga att jocke har bringat oss många skratt med han skrik under våra åkturer. men tillbaka till lastbilen, förra helgen packade jag in tre utav mina favoritgrabbar, bara månsan som saknades, i lastbilen för att styra skäppet mot helsingborg, roine kapten höll en väldigt god kurs hela vägen ner trots stormen och otrevliga lastbilschafförer, vi fick även agera bilmekaniker under ditresan mitt i natten då lastbilen hittade på att han inte ville gå mer, men efter lite om och men var vi i kurs igen. efter ett gott motagande med all hjälp vi kunde få så var hästarna och allt bråte på varsin plats...sa godnatt för att sedan somna i ett gungande skäpp. sen kväll, eller natt följdes utav tidig morgon, upp och studdsa kl 5 men på tävling ärr jag aldrig morgontrött..vilket är ett stort plus på många tävlingar. hästarna gick helt okej och fråmmot kvällningen seglade även perrapirat och hans slav intill land, de hann se balo som inte startade förens halv 12 mitt i natten, 4 fel och jätttefin, hästarna är stjärnor som klarar av detta hets på tävling med nästan noll lugn och ro i stallarna. Hästarna gick även helt okej lördag och söndag. var ett meeting med väldigt långa men trevliga dagar med gott folk och fina hästar. hemfärden gick oxo som smort, kom hem söndagnatt, packade ur lastbilen och natt ade hästarna och sedan mig själv, skönt att gå o lägga sig den kvällen vill jag lova, men även efter söndagar kommer en ny dag, så bara att ta nya tag..:)

 


never ever give up

När vi önskar oss ett liv utan svårigheter, påminn oss då att ekar växer sig starka i motvind och att diamanter framställs under hårt tryck....

ibland känns allt lite tyngre och det enda man vill är att ge upp men som sagt inget blir bättre av att gräva ner sig, imorgon är en ny dag och då styr vi kosan mot jönköping med 4 hästar det gillas, även om inte endagarstävling är det roligaste så är det endå tävling och det bättre än att lunka hemma.

igår var vi hemma hoss J på ännu en myskväll, gillar dom. åt marengswiss och det kan ju va bland det godaste som finns, mmmmmmm:) ae roligare än såhär blir det inte idag, dags att skuffa i säng, upp om 4 timmar:) Tur jag har min månsa som tittar så snällt på mig varje dag och säger hela tiden hur duktig jag är, gillar verkligen han. puss på er.



Ad astra per aspera - till stjärnorna genom svårigheter


im yours

Hemlängtan!

Well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love love
listen to the music at the moment people dance and sing
Were just one big family
And it's our godforsaken right to be loved loved loved loved loved

.saknar er mina hjärtan.



RSS 2.0