why does love always feel like a battlefield?

fattar inte varför hösten ska tynga ner humöret så mycket, eller är det min omgivning som promenerar på mina närver för tillfället, ja eller så är jag helt enkelt bara trött på mig själv just nu. ja det är nog det sistnända tyvär! det går lixom inte direkt på räls nu ass, men det är väl det som är meningen med livet, utan motgångar når man inte sina framgångar?! men jag är inte den som gräver ner mig, jag kör alltid frammåt även vad som står ivägen, både positivt och negativt kanske, vad vet jag. men en dag ska jag leva min dröm och det är jag säker på - jag lever för att en dag leva min dröm helt enkelt. så bara att kämpa vidare, torka sina tårar & tvätta bort allt blod och le även fast det känns som att hela världen kämpar emot en men fortsätt simma barra!

i've had the time of my life

loong time ago, i know! men haft sååå mycket för mig. spenderade nästan hela sommaren på sundsmåla som var fucking unbeatable, hästar från morgon till kväll, sol, bad & åkebåt, lite fest men mäst av allt bara lycka och glädje. för mig finns det inget bättre än att ha hästarna utanför dörren och kunna pussa på de när man vill, love it! & att bo på landet och glida runt i foppa all day, ligga på bryggan med vattnet precis näst intill gården - that's life. & våra båtfester, ja jag kan ju inte säga annat än de var GALNA men ojj vad kul vi hade. så sammanfattningsvis en fantastisk sommar! :)

men nu har ju dock skolan börjat, oj vad jag älskar min klass men skolan ass,,, inte riktigt min grej, men dock knappt ett år kvar, känns typ sååååååååååååå skönt! ut i vida världen och spendera hela dagarna med mina hästar, gött!

aja nu blire film och en kaffe på det, mumma :)


RSS 2.0