nothing last forever

Cause if you really wont me, its time for you to hold me now, really tight!



<3



min bästa häst!

hahahahha

●  mimmilundgren säger:

tjatja 

emmmmma, säger:

hej

●  mimmilundgren säger:

jag&patrik har gjort slut 

emmmmma, säger:

NAE  VARFÖR

●  mimmilundgren, säger:

han är bara 96;a 

●  mimmilundgren, säger:

jag trodde han va 93;a som orangenattas ..

emmmmma, säger:

va ljög han för dig

●  mimmilundgren, säger:

h .. som nattas 93;a

emmmmma, säger:

aja, men mimmi inget o deppa över, jag vet att ni hade roligt ihop men livet går vidare

●  mimmilundgren, säger:

ah .. han kanske ändå inte va den rätta för mig 

●  mimmilundgren, säger:

har ingen att prata m nu 

emmmmma, säger:

vi hittar en ny graabbb som är mycket bättreän han, killar som ljuger är inget att ha, ljuger de en gång kommer de ljuga fler gånger!

●  mimmilundgren, säger:

ah vet .. men jag har hittat en 

●  mimmilundgren, säger:

en toppenkille. 


one more day

1 dag kvar sen är det lov, och ja en dag närmare sommaren! Skolan går verkligen inte som jag vill nu, måste klara det, jag är ju peppad men det är så rörigt nu och det är jag nog inte ensam om att tycka. Tur jag har min älskade OrangeNatta hon gör alltid mitt liv gladare, alltid!! & helt sjukt vad jag saknar mamma hanna, hon är ju den som får oss att alltid välja rätt väg, även om vi hatar hennes val ibland så är de det enda rätta att göra, så som hon säger! Och jag klarar inte matten nu när hon inte är i sverige :( men bara att kämpa? & nu är det mindre än en vecka kvar til jag och älsklingsHeidi åker till nybygget igen, där är man alltid lycklig, behöver inte tänka, bara skratta!
Men nu ska jag jobba lite matte i skolan & sen till Åby och prata lite för barnen och sen kommer Erik, så får se vad som händer.

10

Faktiskt väldigt rolig och trevlig helg, även fasst det har varit ULK från morgon till kväll, men känns så skönt att vara färdigutbildad ungdomsledare nu, så nu är jag ett steg närmare. Men full av blåmärken är jag också, vi har kört sönder både bonka bäver och petflaskan, men gud vad kul vi hade, var nog länge sen jag skrattde så mycket och det behövde jag verkligen :)  Och idag blir det en otrolig slapp dag ;) Ska snart dra mig till skolan och sedan slutar vi kl 12, då blir det staden med Jojjo, hoppas jag orkar gå o klippa mig, usch det är bland det värsta jag vet, värre än tandläkaren, de tar ju så mycket jämt, men de har ju en anledning men endå!! Sen i alla fall ska jag tillbaka till skolan kl 18 och då väntar en sjukt tråkig förläsning men får se det positiva, alla mina gurls är ju där och vi har jämt sjukt roligt, så det kanske blir en hyffsad kväll endå fast jag önskat något helt annat, men det var för bra för o va sant!!

oxox <3

RSS 2.0