Dag 8

Även denna dag mådde man som man förtjänade, men inte hänger man läpp över det, nejdå det var bara att ta sig i kragen och hålla sig vaken på dagen så att säga, för denna morgon var det nämligen åter igen dags för en dubbel körlektion, gick väl inte som på räls direkt men både jag och fröken överlevde. Efter det var det dags för "realkampen", alla vi brunstiga ston med våran vildhingst tog oss till semifinal, men då var det dags för fotboll vilket kankse inte är våran starkaste sida men vi höll ut och vrålade in i det sista, men att se itgrabbsen eller lite mer "elin och de 16 kulorna" på prispallen kändes i hjärtat,,, det är ju endå vi hästtjejer som har hållt ställningarna högst dessa tre år, men vi var glada endå. En dag kvar tills våran skillsmässo.

Kvällen spenderades i ganska nyktert tillståd ute på landet hoss Elin för lite dekorering av vårat flak, dock öste regnet ner så mycket dekoration blev det inte av men vi myste och höll humöret på topp endå, en riktigt lyckad kväll med grill, glada skratt och världens bästa vänner, inget går fel mer er!
Sedan framåt midnatt begav vi oss in mot stan igen och min mysvän Johanna gjorde mig sällskap denna natt, vi skrattade i mängder som vanligt.

RSS 2.0