best memories

det är sånna här dagar jag verkligen saknar allt, och då menar jag allt! att bo hemma hos mam o pap, kunna välja om jag vill stanna hemma i sägen hela dagen o få nyponsoppa på nattuksbordet, kunna ligga i badet o dricka vin utan att behöva göra någonting efter, gå till stallet precis när man vill o bara strosa runt på nstan o fika och snacka skit med bästa vänner. Men nu är livet annorlunda, på alla sätt! På både gott och ont förstårs, ni alla vet ju hur mycket jag trivs här men ibland blir saknaden för stor och då sviker allt! Och allt det här med att detta är bara en period i mitt liv gör mig galen, jag vill ha allt planerat för mig för beslut är verkligen det värsta jag vet och är dessutom sjukt dålig på det, det kan lixom va allt ifrån vilka kläder jag ska ha till vad jag vill göra med mitt liv, ja det är inte lätt när det är svårt, men det är skönt när det går så att säga. Men imorn åker jag hem till nkpg i två dagar och får bli lite bortskämd igen med framförallt god mat och julgodis kan ju vara det bästa som finns:) Får passa på med sötsaker nu för snart är det dags att komma i form till beach 2011, fast vassen funkar ju oxo! nog med klagandet, nu ska jag och världens bästa martin ut och rida, han och jag har verkligen lätt för att umgås, vi skrattar hela tiden:)

who says i can't be free

Enda sen jag var en liten ridskoletjej har jag sagt att jag en dag ska jag leva min dröm, no matter what lixom, och det spelar ingen roll hur många år som gått eller hur många år som går, jag kommer alltid veta vad jag vill. Jag vill leva såhär last forever, frisk luft från morgon till kväll, lukta häst på heltid och veta att mina foppatofflor aldrig sviker, det här är en livstil som man aldrig växer ifrånMen att dagligen leva i denna kyla ger mig köldskador enda in i själen, min hud blir blå och mina fingrar blöder så fort de inte är täckta med vantar, jag klagar sällan men när jag fryser skulle jag kunna gråta blod, aj vad det gör ont. Tankarna att flytta till varmare breddgrader är inte långt bort just nu, men vad är finare än mitt sverige. Lilla olle sköter sig inte häller i snön, han kör mer än gärna fast och han trillar fram och tillbaka på vägen i 20 km/h, vintern är inte ok med andra ord.

Nu: fodra mina pärlor sen en VARM dusch o sedan söndagsmys. Låter rätt fantastiskt om jag själv får välja :)


clear your heart, close your eyes and let it go.

fy vad tiden bara går, julafton om en vecka, skönt, då börjar det äntligen vända, känns det som iallafall, då är vi ennu närmare sommaren. men mitt liv går bara fint, jobbar, stonkar, stönar och står i, nej då så farligt är dt inte! chefen har vart på semester i tre veckor vilket innebär att jag har haft alla 8 hästar för mig själv och de flesta av de går bara så bra, men månsan blir jag helt lycklig utav, han gör min dag varje dag trotts hans brist på hjärnceller ibland, men vilken man han är! Idag kom även min soulmate martin hem, jag bara älskar när han är hemma, så när stallet är fullt av godingar, då mår jag som bäst. Även roinemannen är hemma nu efter sin vistelse i hongkong, vilket känns skönt att allt börjar bli i sin vanliga ordning. Annars gör jag inte mer än myser med familjen J, de är verkligen guld värda för mig, börjar tänka mer och mer på hur jag nånsin ska kunna flytta härifrån, och varje gång kommer jag fram till att det går inte, samtidigt som jag vill ut i världen nununu! inte lätt när det är svårt men det är skönt när det går så att säga.

lite kort och gott från mig såhär mitt i natten, imorgon blir det jobb som vanligt, upp och studdsa kl 6, morgonstund har guld i mun sägs det men just nu är det endast kaffet som är guld i mun på mig sådär på morgonkvisten.... sen får vi väll hoppas på ngt lördagsnöje, men det brukar alex och jag lösa rätt bra när det vankas helg sådär..:) ae nu måste jag sova innan jag somnar, god natt alla mina kära!

min fina fina måns!

RSS 2.0