it is the little things that make sense (:

en glad dag idag faktiskt, kvällen igår var också lyckad - mot alla odds! Allt blir verkligen vad man gör det till, allt hänger verkligen på en själv, man kan inte "skjuta över det tråkiga" på omgivningen - man får vad man ger!
Idag var jag och Sara i linköping och kollade bland annat på Frida och Loppan, Frida var jätteduktig och Loppsi har blivit så fin. Och sen var Peppi där, OM jag blev glad!! Så ja, dagen gjorde min dag helt enkelt.. imorgon blir det en heldag där igen, och min bästa hoomi Nisse ska med då oxå!

När jag endå är igång måste jag bara säga att jag saknar Sundsmåla sjukt mycket, Frida, Jonas, Peppi och hästarna framförallt men alla andra oxå självklart. Det var verkligen en underbar sommar, ni vet att ibland när man är på andra ställen så kan man längta hem men sen när man kommer hem längtar man bara tillbaka? men i sommras längtade jag inte ens hem, kankse någon minut på hela sommaren men det räknas inte, ni vet när man bara stannar upp och tänker; let it last forever, så var det verkligen, tack! men nu ska jag hoppa i säng

ab imo pectore!


please don't take this from me, then i don't have anything left.

vet inte vad som händer med mig just nu, so sad all the time?! inne i en riktig jävla svacka vad det gäller ridningen, inget funkar, kankse ett tecken på något - vad vet jag? Men än så länge ger jag inte upp, älskar det här för mycket och jag vet att jag en dag kommer att leva min dröm för på ett eller annat sätt ska jag komma dit hur mycket jag än behöver kämpa, så är det bara.

Och nu börjar studenten verkligen närma sig, början på livet eller slutet på det roliga och enkla? Hur som hälst kommer jag att gråta blod den dagen då vi står där och verkligen förstår att det är den sista stunden vi har tillsammans, att alla av oss kommer att gå sina egna vägar och vi kanske aldrig mer kommer att få se varandra igen, det gör mig alldeles kall i själen. Så mycket som vi har delat med varann, glädje, lycka, skratt, sång, frihet, kärlek men även sorg och motgångar, men OJ vad sjukt kul vi har haft igenom dessa tre åren och som sagt de har varit mina 3 livs bästa år med världens bästa tjejer. Ni är verkligen bäst! All min kärlek till er.
Men än är det inte slut, en vår har vi kvar tillsammans och jag ska älska varje sekund av den.

xoxo - make everything til your own, there's only one of you.

älskade adHG

oktober, va i helvete? det va ju nyss augusti, minns de varma dagarna såväl, nu är det så kallt, dags att gå i ide nu?! Dagarna sussar på som de ska, hästar, hästar och lite till hästar, för mycket kanske men de gör mig så lycklig, inget annat går upp emot de! Skolan tar död på mig men inte för att vi har för mycket att göra utan tvärtom, vi gör inte ett skit så känns inte så nödvändigt att vara där men man måste ju som sagt, på torsdag har vi mössprovning så nu känner jag att vi är nära, för nära för att sumpa det så bara att kämpa. Och ojj vad vi ser fram imot studentveckan, kan ju inte bli annat än toppen när jag har världens bästa tjejer, finns inget annat ord än KLOCKRENA, ni ger mig så mycket glädje, med er är man så fri, man är den man är och jag bara älskart! De här åren med er har utan tvekan varit de bästa i mitt liv, så kul vi har haft kan ingen gradera högre, allt vi gör och jag menar verkligen allt blir till något roligt, så som vi säger; det är HG som gör oss utväcklingsförstörda, ADHG helt enkelt! Om någon skulle fråga vilket som är det bästa minnet med HG så skulle jag aldrig kunna svara, jag tänker på det ofta men kommer inte fram till något, för varje dag med er är unika, i love u guys!

RSS 2.0