jobbar

hard work work work. Nejdå är på nybygget och jobbar och har det helt fantastikt underbart och får betalt för det också:) Så känn er avundsjuka. Bara leker hela dagarna, jag går och ler hela tiden bara för livet är sjukt underbart här. Nu ska jag natta barnen godnattt my homies:D

:)

Imorgon åker jag till my lovly place :) Kommer hem om en till två veckor sissodär :) & ni behöver inte ringa för det är det som är grejen där, att kunna koppla bort omvärlden helt och hållet bara bry sig om det som händer där och vara lycklig dag ut och dag in. Ni tycker säkert jag är dum i huvudet men jag lovar er man mår bra, hah.

Idag har vi blivit stekta som aldrig förr, sjukt varmt var det hann inte ens upp ifrån vattnet förns man hade torkat och var tvugna att gå i igen ;p men härligt är det.

Nu ska jag packa klart och sedan sova en skvätt för närmsta veckor blir inte mycket till sova, jobbar från halv sju på morgonen till halv elva på kvällen och därimellan har jag en halvtimmes lunch, men det är det värt för fy vad kul vi har, ja utom mockningen på morgonen kanske för jag mår jämt så illa på morgonen men det är bara att härda som man lärt sig genom alla års slitande, som Mia sa; är man hästtjej så är man är inte tillräckligt sjuk förns man ligger på dödsbädden, har man hästar spelar det ingen roll om man har ett brutet ben och två brutna revben, hästarna ska ha vatten i hagen iallafall fast hagen ligger flera hundra meter från vattendraget och har man maginfluensa får man mocka och spy i skift. Och det är så sant så som hon säger, så tro mig, hästtjejer är härdade till max!

kanonkul

har inte mycket att säga idag, lika underbar dag som resterande :) sol och bad i älskade mårängen whit my hunies, hela dagen från klockan 10 till 6 :) sedan åkte vi hem och käkade världens godaste pizza, kebab special från kungskebaben ;D Sedan vart det mys med världens underbaraste vänner, inget kan gå fel med er. Alltid när vi letar efter annat, så hittar vi jämt tillbaka till varandra, nothing compares to you huns <3

Imorgon blir det scchhteeek i varamo, älskar det placet :) goodnaith my niggahs


summer

Finns det något underbarare än självaste sommaren? Nej, jag tror nog inte det. Har allt som livet behöver, sol bad glass underbara vänner grillat sköna sommarnätter nybygget brunbränd hy snyggingar, ja listan kan nog göras väldigt lång så varför kan det inte vara föralltid, vi behöver ingen tråkig och grå höst, vi behöver ingen slaskig vinter utan snö och vi behöver ingen vår då man bara går och väntar på sommaren så låt det vara sommar all the time. Och jag blir allt mer säkrare på att jag vill flytta utomlands när jag blir stor, göra karriär i Thailand det skulle inte vara helt fel i alla fall i några år sedan kan jag flytta hem och uppfylla min allra största dröm att starta eget, eller så får Heidi flytta med mig så startar vi där och stannar last forever.

I
dag har vi scchhhteeekt som vanligt när det är sol, igentligen borde jag inte vara i solen alls eftersom jag har så mycket soleksem :( men vad fan, bland det bästa jag vet så lite kliande utslag är väll piss of cake?

Men nu ska jag klä på mig för snart kommer Natta och Cicci och myser :)<3

:)

2 dagar sedan vi kom hem, känns helt sjukt eller det känns inte alls igentligen, känns som en vindpust som susade förbi så fort gick veckan. Men som sagt det går inte förklara så synd om er som inte var mer och ni som var med fårstår nog min känsla :) Men på söndag bär det av dit igen men då är det jobb som gäller, inte riktigt samma sak men Nybygget är fortfarande Nybygget och väldens underbaraste plats. Nog tjatat om det nu. 
Och om exakt 20 futtiga dagar så drar vi till efterlängtade öland som jag hoppas ska bli helt underbart. Hoppas bara på fint väder, annars blir det bonka bäver för hela slanten haha, det gillar nog Emmys mobil ;) Nej då men en till vecka med världens underbaraste kan ju inte bli fel. Utan er gurls hade jag inte överlevt en dag <3

Men nu ska jag hoppa in i duschen och bli hel och ren igen, sedan blir det vaxade ben hos Natta sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda, natten är ung. 




Livet har verkligen sina goda stunder :)


älskade nybygget

Det är svårt att förstå att veckan redan är över, att något man väntat på i ett helt år är så över. Och jag kan inte ens förklara med flera tusen ord om hur underbar veckan har varit, det är bara ni som var med som kan förstå. Men att vara där med de vänner man älskar allra högst på jorden och sen min fantastiska häst som verkligen vet hur man dansar, bästa ledarna, god mat, massor av skratt och glädje tårar varje dag, sår och blåmärken över hela kroppen, lite nackspärr, stukade fötter och tår och ett krossat blodkärl, ja jag kan inte säga mer än att denna vecka har varit alldeles finemang :)
Och jag tycker verkligen synd om de som inte får uppleva denna underbara känsla av frihet och gläde och lyckan av att bara så vara sig själv och bli älskad för den man är.

Så nu krävs det ganska mycket för att sudda ut mitt leende både på läpparna och i hjärtat, för nu är jag inget annat än lycklig :)

RSS 2.0