walking on sunshine

När dagarna blir ljusare och ljusare och bara fylls med glädje och lycka, det är då man känner att man lever. När man känner att man har hittat hem igen, när drömmen av drömmarna bara växer dag för dag och man inte kan vänta tills det är dags att se världen med helt nya ögon. När man står på helt egna ben och inte är beroende av någon, aldrig att jag ska bli fast, ja ni förstår vad jag menar. Jag har hittat min stora kärlek, sviker aldrig, bara så mycket glädje, aldrig några tvivel, jag är så lycklig och en dag är det jag som står där, bara står där och ser på mitt liv som jag alltid har drömt om, och aldrig ska jag svika mina drömmar aldrig falla till botten, sån är inte jag.

Underbar helg förövrigt, nybygget för hela slanten. Bara massa djur, landet och människor som jag älskar. Vad mer kan man begära?!! Och min lilla Hugo Boss som kommit till världen, om jag har väntat men nu kan jag sluta vara nervös för min älskade tjej, hon var så duktig och allt gick bra. Hon är allt, aldrig ska hon försvinna ut mitt liv, aldrig! Att älska och bli älskad är nog den finaste gåva vi kan få, glöm aldrig det.

Hugo Boss










allt

jag vaknar tidigt och stiger upp, redan före grannens tupp, håret spretar åt alla håll men det spelar ingen roll, för idag kan inget få mig sur!  Och oja så känns det idag, älskar när den låten kommer upp på hjärnan då blir man såå glad, så många underbara minnen dyker upp. Och ja idag är det onsdag, vilket är en stressig men otroligt härlig dag, finns inget bättre än när det är onsdag och solen lyser. Jag får träffa mina älsklingar på en och samma dag och vi har alltid lika mysigt. och nu har jag äntligen släppt alla tankar tror jag, lämnat allt åt sidan så får se vart livet tar mig. men än så länge har jag det som betyder allra mäst och det är allt för mig. i'll never let go. men nu ska jag göra det jag ska i skolan ha en toppen dag för det ska jag :) sleep in your bed!

snälla snälla snälla

ja, den borde ju lätt ha vunnit, jag och natta ringde ju och rösta och allt för stämningens skull men nej då vinner hon som kan mörda vem som hälst med sina ögon men jaja ;) Trevlig helg förövrigt har bott hos natta min älskling som vanligt när hennes mamma inte är hemma:) våra bästa grabbar är här och myser med ölen som gamla tider, trevligt :) men nu ska vi baka lite kladdkaka i tonerna till snälla snälla snälla :) tjing tjing som snorblad säger :)



älskade ängel




Inte många dagar kvar nu tills min högst älskade vän ska bli mamma och jag kan inte säga annat än att jag är nervös!
& det finns absolut inga tvivel om vad som gäller henne, vi älskar varandra för mycket så det är det bara!

never let someone in!

och ja, jag förstår så väl! Men snälla tell me the truth! Men jag har lärt mig genom mina år att aldrig falla, aldrig fastna men den här gången har jag det, så hårt. Och varje dag tänker jag att aldrig ska jag mer älska, aldrig älska högre än när man når den gräns då man kan falla så hårt. Jag kommer såväl ihåg de dagarna som bara fylldes med gjälde och inget svek, och jag vet att de kommer igen! Jag vet vart jag hör hemma och det är så skönt, jag vet att jag alltid ha något att gå till och ja, det stället älskar jag mäst på hela jorden, den stolthet kan ingen ta ifrån mig,aldrig nånsin!

släpper en påås



hahah jag hittade bästa bilden, vet inte vem som ritat så fint men gullig bild NAAAAAT, men gjorde min dag lite gladare iallafall, lite öland och mina älskade hösapösar gör mig alltid glad. älskar er !

i can stay awake just to hear you breathing

OM jag är trött på det här nu, mer snö! Gud håller sig inte till traditionerna iallafall, han fäller snön lite sent varje år nu för tiden, det ska vara vår nu! Det var ju lite vårkänslor i helgen, solen värmde och man blev lite gladare. Men ja det varade ju inte länge men bara att ta nya tag och hoppas på det bästa, för våren och sommaren är verkligen efterlängtad nu så dagarna kan fyllas med lite glädje igen, funderar på att gå i ide och vakna sissidär i maj någongång, ja det skulle vara toppen. inte alls pepp på någonting nu. Så nu ska jag sova en skvätt och drömma mig bort till lite varmare och lyckligare tider, hade bäästa drömmen härom natten, finaste ever, ville aldrig vakna! hoppas när man dör att man bara drömmer fina drömmar tills ja, forevah haha man blir lite sjuk av att tänka vad som händer när man dör, det finns ju ingen ände, jaja sweet dreams and sleep in your bed like we always say!


RSS 2.0