bara en massa tårar

som sagt, såhär mycket har jag nog inte gråtit sedan min ponny dog 2003. Såg på greys och det är såå braaaaa & tårarna rann från början till slut. Hur man kan mista någon eller något man älskar på bara en sekund och hur man kan se hur hela ens liv och framtid bara rinner ut i sanden. Så alla mina vänner ta vara på livet, ägna er inte bara åt det ni måste, för måste ska vara det man vill. Jag tänker varje dag att nu skulle jag kunna dö men samtidigt vara nöjd med det jag åstadkommit, och det är jag faktiskt, jag är nöjd över att jag kankse inte har alla MVG i skolan och att jag i många fall valt saker jag tycker är roligare än skolan och allt annat som inte ligger på min topplista men som då har varit ett "måste" för den sista dagen i ens liv kan vara vilken dag som hälst så lev livet!

Men nu ska jag sova för det blir en hård helg, NHS från imorgon till söndag kväll och jag bara längtar, det är såå underbart, så fri och så lycklig! De sista 2-3 månaderna har varit väldigt hektiska, har inte suttit på stjärten många minuter och vilat huvudet har jag nog inte gjort alls och mobilen ska vi inte tala om-skönt om jag skulle tappa den? men jag klagar inte någonstans för jag trivs så bra, älska livet!













Life isn't about how many breath you take, it's about the moments that takes your breath away.              

ännu en helt fantastisk helg...

kan inte sluta le, jag är bara så glad, så lycklig. Jag vet exakt vad jag vill och jag vet att en vacker dag så står jag där och bara ser ut över mitt liv som jag alltid drömt om ♣ Tillbringat en hel helg ute på åby, norrköping horse show, där jag har spenderat all min tid och energi som dock aldrig tar slut nu förtiden, på banan i strålande sol blandat med ösregn som resulterade i en oändlig lera men inget tyngde ner vårat humör, jag älskar er mina kämpar! vi hann även med lite grill, gott att dricka och lite fest och massa mys! Även fast dagarna började vid 7 och slutade runt midnatt så har helgen gått otroligt  fort, men som det sägs - tiden går fort när man har roligt! Så nu längtar jag tills det blir torsdag igen för ännu en helhelg kvar att spendera därute, torsdag morgon till söndag kväll, underbart!



& även lite DM har det hunnits med att tävla, men som sagt man kan inte va på topp jämt, men dock bara ett ner och i grund och botten var han kalasfin!

mina bästa



Hunnies, ni vet att ni är det bästa som någonsin har hänt mig va? Jag älskar verkligen er, ibland vet man inte vilka man kan lita på men med er vet jag med hundra procent, och det är så älskvärt. Jag tror inte det finns många i vida som har så starka band så som vi har. Många säger att blod är tjockare än vatten men jag vetifan asså!?!? En vacker dag tjejer kommer vi leva i våran dröm, tillsammans aldrig kommer vi skiljas åt!



jag säger bara move move shake shake, now drop! & snart är det Greace, då blir det RÖJ! Men innan det släpper vi både lite NHS, DM, ÖLAND, SKARA och lite mer! Nu blir det bio HÖRS!

gotta keep my head held up high

these are the moments i gonna remember most! Så sant, så underbart, så lycklig är jag ♥
Men inga tvivel att jag varje dag undrar hur livet skulle se ut om jag spolade tillbaka tiden sissodär tre år då jag hade dig och hur det skulle se ut idag, om det var oss! Men gjort är gjort och man lär sig av sina misstag och det är först när man förlorat det man har man inser hur mycket man älskar det och hur mycket man behöver det! Så jag kan inte göra mycket mer än att säga att jag är hämskt ledsen from the bottom of my heart, och att hoppas att du en dag förstår att ingen kommer att älska dig lika högt som jag gör! 

Iallafall, ännu en fantastisk helg, med sol, grill, mys, skratt och lycka! Mest av alla i denna vida värld just nu så¨vill jag tacka Sara Brink för att hon är fucking amizing och får mig alltid på bra humör, hon finns alltid och man behöver inte säga något för att hon ska förstå, Tack! 

 

& tävling han vi självklart med, Saras häst ninni som debuterade 1.20! Fantastisk häst, helt underbar, världens finaste, ja finns inga ord!

slemma & slemmy

sena kvällar, tidiga mornar, sjukt mycket i både skolan och stallet, pollenallergi & kroppen hänger verkligen inte med mitt tempo, men vad gör det för jag är nog fan världens lyckligaste. Kompis det går bra nu som vi säger! Och mina hunnies som alltid får mig på så bra humör, ni är verkligen allt, det är inte många som skatta sig så lycklig som jag varje dag för de har världens bästa vänner, nej det är nog bara jag som kan, jag älskar verkligen er, det gör jag!
& sen självklart min fittslemmy som är BÄST, min lovli, alltid ska vi leva fria och lyckliga :D och oskuldar på nytt är vi, båda två - pigga och frächa på nytt:D - Alla som inte dansar är våldtäcksmän, så fan häller!

sleep taiht my friends, och imorgon är vi en dag närmare sommaren så bara att hoppa i säng :D nattiiii


 i love u <3

livet <3

stress stress och åter stress, inte en sekund över, så får passa på att vila mig lite i skolan :) Men inte klagar jag för det, för att sitta still är inte min melodi och som sagt, sova för man göra i nästa liv! Men nu ni ska jag plugga vidare, vad har hänt:D? Men en vacker dag ska min allra största dröm bli till verklighet, så bara att ligga i nu sista året i skolan. Men inget kan stoppa mina drömmar, det är det värdefullaste jag har!

& nu vill jag bara ha helg! Kommer bli BÄST <3 & nästa helg efter det, och den efter den, ja ni ser jag har nog inte en ledig stund förns i september :D?


Jävla pollenskit! ...

Jävla pollenskit! Kan ju knappt leva, och jag som är ute typ dygnet runt, men nu är det bara jobbigt:( Men bullis är frisk och det gör mig glad, så nu är det bara att tagga inför DM. Och tro det eller ej mina vänner, idag hade vi studiedag men vem i egen hög person satt där klockan halv nio, jo jag, fifan vad duktig jag har varit idag(Y)

Och helgen har väl varit toppen som alla andra dagar, party släppte vi? ja OM vi gjorde! Men du ditt helvete, du kan ju ta och hoppa från en bro eller något :) - så falsk man kan bli! ussssch ><

Men nu ska jag plugga lite till, mitt huvud kommer få chocken när jag pluggat SÅ MYCKET på en dag

älskart!

Har sagt nu i flera veckor att idag SKA jag gå och sova tidigt, och att jag ska komma hem tidigt! Men tiden bara rinner iväg, vet inte vart men men... Sova får man göra i nästa liv?, för nu har jag inte tid med det iaf! & när jag tänker efter så kommer jag inte på en enda bra anledning till varför jag skriver här, det är ju knappast roande, och tid till det har jag ju inte häller, folk säger att man bloggar för man är deppig och inte har någon att prata med? men vad faan jag skulle kunna skriva flera tusen sidor om hur glad och lycklig jag är så deppig är det sissta jag är! Så en anledning varför jag ens skriver? ae finns inte, och att skriva här om något man inte kan säga personen rakt ut till, det verkar ju ganska meningslöst? För vissa människor går prata med andra inte, o de som inte går är inte menade för mig, oao!

Aja, idag, ennu en fantastisk dag, jag kan inte sluta le mot världen. Så underbart! Red i regnet med min slemmy, men inte en sur min över det. Fan ibland kan jag bli sur över att jag aldrig är sur eller ledsen längre, haha konstigt but true av någon konstig anledning. Men nu ska jag släppa sovet, själv, i natt så har massa plats;)

HÖRS DÅ!

i feel i can do anything, whit you!

all kärlek går till dig, får mig alltid att må så bra, jag behöver dig så mycket hjärtat!

Och idag är det onsdag, och den dagen älskar jag lite mer än alla andra dagar. Enda tråkiga är fm, men inte så tokig den häller igentligen, har föreläsning nu & sissodär 3 stycken lyssnar kanske. Så får passa på o vila lite i skolan för annars har jag inte en sekund över, de sissta veckorna har varit sjuka! hinner inte ens äta. men aldrig mått bättre! Önskar bara mer än allt annat just nu att jag bara kunde blunda och när jag vaknade så hade jag gjort klart allt i skolan och det snart var sommarlov, för skolarbete hinner jag inte med just nu men måste väl antar jag....& göra Staffan & Sussi stolta.


i just cant controle my feet

OM jag har världens bästa människor omkring mig nu då, så mycket kärlek till er!!! ae förlåt men jag kan inte sluta säga hur lycklig jag är, & jag har allt! Och den som säger att lycka inte går att köpa, fuck you! Hade jag bara lite mille i fickan så skulle jag sväva på rosa moln tills forever and ever. but dont blame it on the sunshine!

jaja nu i helgen har jag faktiskt varit nästan helt ledig, inte skönt faktiskt, eller jo skönt o vila huvet lite, men kliar i fingrarna när jag inte jobbar, fast  jag har ju faktiskt målat och snickrat hela helgen, grym är jag, byggare nästa?

& honey we are meant to be, det är dig jag ser livet med! 
& man lär sig av sina misstag, aldrig ska mer ska jag blunda för verkligheten, du var en skit, hoppas alla andra förstår det i tidigt stadie :)

men hörs då, nu ska jag o mina bästa girliliciuos ner till farbror blå and talkning same stuff, not good! men emma fixar allt i hope! och ett STORT GRATTIS till allas vår älskade HG som fyller bigmama idag :D och släpper en fredag på det gör vi ;) och självklart ett grats till haidisnöpan som fyllde igår <3

HÖRS DÅ!


RSS 2.0