so take a look at me now

just nu är livet på topp varenda dag, jag trivs så bra och mitt hjärta ler det största leende som världen någonsin skådat. men i ett litet tomt rum någonstans där bak så finns alltid frågan, när ska allt vända för sån tur som jag har kan ingen ha och få vara lycklig livet ut, eller finns de det? Kanske, vad vet jag men livet är vad man gör det till, så får väl tro på att lyckan bringar mig livet ut.

Ä
nnu en underbar helg i alla fall, som jag har tillbringat på nybygget, av jordens alla ställen må det vara det mest fantastiska ställe av alla! Ja nog om hur lycklig jag är. För idag har jag börjat övningsköra, pappa var livrädd medans jag tyckte det var jätteroligt att gasa, fart har alltid varit min melodi! Men nu blir det sängen för imorgon ska jag gå på idrotten :D

sleep in your bed!


Gå upp och prova dina vingar

Igentligen är jag tom på ord, helt tom, inga ord men fylld av lycka, bara lycka :) Helgen har varit underbar, varit i eksjö på tredagarstävling med massor sol, god mat, fina hästar och mycket trevligt sällskap, dock en sjukt kall husvagn som knappt gav någon sömn alls, men humöret var på topp endå! Åkte 6 i fredags och kom hem typ 9 idag så jag är trött, det ska jag inte ljuga om så jag borde verkligen sova, för imorgon är en ny hård men bra vecka. Och allas vår kära Brinkan, Sara Brink hon blir lätt helgens lirare, hon är kung överallt :) men nu ska jag sova i min varma och sköna säng, kan inte bli bättre.
xoxo <3





Sitt inte inne som björnen i bur, det är att slösa med livet.
Nej, följ med ut i guds fria natur, och stäm in i sången med jublande dur.
Gå upp och prova dina vingar och känn hur underbart det är.
Där ovan molnen du dig svingar, och fröjdas åt att vingarna bär
Se på fåglarna som svävar i det blå, det är deras kurs vi gå
Så gå upp och prova dina vingar så är snart hela jorden din!

when you know that you know

ja då är det underbart, när man verkligen vet, vad man brinner för. När hjärtat slår ett extra slag och håret reser sig på ryggen, det är då man vet att man har hittat hem - och jag släpper det aldrig. Hur man kan se på något med helt andra ögon och pulsen går upp i varv och man bara vill och vill. Det är det som kallas att sväva på rosa moln!
Men nu ska jag släppa sovet för att orka de kommande dagarna, då blir det inte mycket till att sova, men vem vill sova när man är lycklig?! men man måste, så god natt! Take care in a world how does'nt change at all.


when you know that you're home again

och inget annat är bättre än det jag har nu, allt är verkligen perfect! dagarna spenderas mer eller mindre i stallet där jag mår så underbart bra, fri som en fågel och bara kan vara mig sjalv all day out, det är så älskvärt! & mina gurls som aldrig kommer kunna ersättas, ni har verkligen hela mitt hjärta och tro på mina ord när jag säger det! och snart är det sommar gubbar då är det bara girls all night - gon'a be fucking unbeatable ;)  lite svan och lite nikokinkock på blött vatten.

Ville bara säga att det är så mycket underbarare att leva när man svävar på rosa moln so let all go - släpp själen fri så följer kroppen efter! <3 xoxo, sleep in your bed gubbar jag har fixat käk!


happy ever after

inte mycket att säga igentligen, jo kanske hur underbart allt känns just nu, inga sura miner någonstans, inte ens om jag letar! fredag hela veckan, exakt så känns det, unbeatable. Och nu är det typ bara ett år tills studenten och jag kan fly landet :) känns sådär ganska toppen! SPAIN nästa! Ska bara övertala natta, hon vill till holland men jag är ganska bra på att få som hon vill, dock hon med ibland, dessa rödingar, har ett temprament utöver de övriga. men nog suttet inne, solen skiner så nu ska jag ut och äta grillat och sedan blir det att löpa bort till stallet och ge mina älskade kusar kvällsmat och sen löpa hem, som sagt att sitta still är inte min grej, usch nej! O imorgon blir det jobb för hela slanten, underbart! finns nog inte många som säger att sitt jobb är underbart! & nästa helg följer bär det av till eksjö på tredagars tävling:) Härligt! och så har jag två veckors praktik att se fram emot, ae kan ju inte bli bättre det här när man tänker till b

RSS 2.0