so happy I could die

Helt ok dag! Reg.tävl på eken. Nissepung har skött sig näst intill utmärkt, helt lugn & jag red han i skogen utan några större bravader. I 1.20 gick han som klockan, peta sista i omh men i 1.30 vet jag inte vad han styrde med. Dryg och pissnödig häst kanske. Han är min pärla den där trots sitt humör. Ninnsan fick stå hemma i boxen och tugga på sitt hö, hon trivs min lilla Juvel. Oh Brinkenstjärna ja, hon är en stjärna.

Denna vecka har känts otroligt lång, kanske för att alkoholintaget har varit för lågt? eller inget alls faktist. Eller för att denna vecka har varit mer utav en mysvecka pga min älskade "sjukdom". Eller bara för att veckan har varit sjukt tråkig. Och ju fler veckor som går utan Fricci blir bara längre och längre.

Frågar fortfarnade mig själv varför man ska ha känslor i denna värld. Coldhearted is the shit. Tänk om man bara kunde stänga av och radera alla dumma känslor. Skulle vara gött. Men tråkigt och sorgligt. haha. Typ som goodbye sweet love of my life. Men så är inte läget och jag har hört att man ska gilla läget? Så jag gört och ser what's happen in vegas lixom. Fast jag tror det är snön som gör mig så mysig och grå, när solen skiner igen ska jag bli lika lycklig som en ko på grönbete. Ae ska inte gå o gräva ner mig nu. Yesterday is history, tomorrow is a mystery and today is a gift. Så sant, så sant...


Ae nu känns det som att jag borde hoppa i säng, ringa lite heid först så man sover glatt :)
Men mina vänner, leave it all behind cus the most important relationship you ever will have in life is the one with yourself.

 


you leave me breathless...

Such amazing day! Har varit en riktig mysdag, bara pysslat i stallet med mina två troll. N&N var hoss frissan idag, Nisse gillade det inte men Ninni kunde inte få nog. Fina blev de :) Sedan kom Jess o hämta mig, så åkte vi ut till nästa Troll, Lovan. Mmmmm vad hon är fin, Johanna får nog inte tillbaka henne när hon kommer hem från Thailand. I'll keep her. hehe.

In love again

Ska även rätta mig ifrån förra inlägget då jag dillade om att det nästan var vår. Men så attan heller, idag har det snöat som tusan och nu fryser blasket på igen. Hej isgata, ska nog överväga att plocka fram mina gamla skridskor, skulle gå riktigt fort till skolan asso. MEN dock är ju jag ledig i tre veckor till! FY vad jag ska gotta mig, eller hmm jag menade igentligen FY vad mycket saker jag ska få gjort, eller? Vi får se - att göra det man måste är att göra det man vill! Jag skulle ju inte tacka nej till en resa till thailand just nu iaf, har ju nästan glömt hur gräs ser ut och hur det luktar, nyklippt gräs mmmm :)

På tal om ingenting sådär igen så måste jag bara beklaga mig över hur många hjärtlösa människor det finns, hur man rent ut sagt kan vara ett riktigt kräk utan att ens känna något. Hur man kan behandla andra själar så illa...jag fattar inte asso. Tänk om alla kunde vara som djur, tror inte riktigt på den teorin att djur bara är korkade, jag tror de bara är vänliga att de ser de bästa i allt och ger alla en chans utan att döma. Tänk om alla människor oxo hade så stora hjärtan. Då skulle väl alla må bra och vara glada?

Scintillae parvae praebent incendia magna.


Grå dag.

Vår? eller på god väg iaf. Snön smälter sakta men säkert och stora floder bildas, snart kommer våra trakter att se ut som amazonasfloden. Men ska väll inte klaga? gillar ju att bada så att säga, fram med gummibåten och de gamla tiderna. Kanske tom blir så att spårvagnar och bussar ersätts av silja line båten, galet med fest då kankse, lagom till studentveckan oxo.

Idag är det lördag vilket innebär bla stallmys med mina två godingar N&N. Och eftersom det är lördag idag så är det ju Söndag imorgon och detta innebär årets första tävling iaf för Nissepung, Juvelen får vänta lite till. Detta ska bli kul, det tycker nog Nisse oxo, garanterat!

Men nu är det dags att bege sig av till hästapållarna for some horseride! Sedan bär det av ut till Lovvis. Hon gick som klockan igår, fina häst!

Dessutom är mammsi arg som jag vet inte vad, ska se om det går att tämja henne lite så jag får som jag vill endå.



Mojjarnas kamp i Karlstad, eller Carlstad som staden hette under den veckan.
Så som vi hade det under denna tävling borde alla tävlingar vara, sol, värme, hästarna gick toppen, glada skratt och mycket mer. Alla skötte sig ganska fint utan pajjasen Nisse som sprakade ut några plankor ut boxen, men vad gör det när man har skills. Kommer sakna dessa tider men som sagt de kanske kommer igen någon vacker dag i framtiden. Fina minnen :)

kvällshäng...

Jupp alla har gått till sängs, kul - nae va! Så nu hänger jag med, ja helt enkelt datan. Heidi är ju som sagt inte hemma, det är hon och jag som brukar hålla stämmningen på topp när det vankas natt. Men nej nu är jag helt by my self. Kanske skulle ta o hoppa i säng jag oxo för roligare än såhär blir det nog icke. Hästarna är ju oxo nattade så de kan vi oxo utesluta, bara jag och mirren kvar. Kissar man på katten blir det kissekatt men missar man blir det kissemiss. hehe. 

Dagen har varit hektisk, många hemliga äventyr ;) Sedan lite Nisse & Ninni häng, de två ligger mig varmt om hjärtat. Och på tal om ingenting sådär bara så saknar jag en hund sådär jättemycket faktiskt. Vilken glädje de ger... 

Imorgon är det fredag vilket borde innebära utgång men icke imorgon mina kära vänner. Imorgon har jag både Nissepung, alla kvällslektioner och sen ut på landet för att rida Lovvis. Rätt bra dag kankse?

AE godnattans nu ska jag hopp i säng med Nattis och Solo för att drömma sweet dreams ;) HAHA! Sjuk dröm hade jag inatt asso....

Dessutom är det sjukt hur man kan sakna en människa så att det gör ont. En tanke slog mig förut om att man borde faktiskt kunna gifta sig med en bästa vän, lova varandra evig vänskap och att man aldrig ska svika o allt vad man babblar om på bröllop. Lixom att man har ett "kvitto" på att man har varandra i vått och torrt helt enkelt.

Jupp, det är sant. Dock ingen rea.


Ännu en dag närmare sommaren?

Gud vad jag myser hela tiden, kind of gött. Inte gjort allt för mycket denna vecka, ridit lite hästar, glidit omkring, myst framför tv,n men framförallt så har jag inte öppnat en bok på en hel vecka, det kallar jag riktigt mys. Funderar fortfarande starkt på att söka vreta KY, kan vara skönt att ha det gjort men kan vara ännu skönare att inte göra det? AE det blir nog att spendera de närmaste åren som ryktare iaf :) Men vart är den stora frågan? Men, like the sun goes up....

Ikväll blir det tacomys i veckans "egna hus", vår ridlärare Mimmi har åkt på semester och vi är både husvakt, stallvakt,hästvakt,kattvakt och hundvakt. Så imorgon blir det även tolkning efter sketisen! Haha kan bli intressant. Vad mer kvällen har att erbjuda får vi se, enda regeln vi fick lyder såhär; Ni får icke röka inomhus. ;)



Lovly summertime.



D
essutom har inte ens en vecka gått utan HG, hur ska vi klara hela fyra veckor. Jag älskar er, era sjuka jävlar.

 


flashback eller backflash så att säga?

Vilken härlig dag! Solen skiner och himmlen är blå, oh vad det är skönt att leva då. Om man bara kunde bortse från kylan och snön som aldrig försvinner. Ska dessutom komma 40 dm till nu i veckan, det är ju inte så att vi inte redan har en meter, minst! Vart är den globala uppvärmningen? Snälla våren, kom nu! Man kan ju undra vart allt ska ta vägen när det smälter, lär ju bli översvämmning så det kankse blir att ta båten till skolan, gött!

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge? Satt nyss och kollade på gamla filmer och bilder från "släkten-tiden" vilka fina minnen! Men tiden förändras, så gör oxo vi tyvärr. Hittade massa bilder från veckan på öland för några sommrar sen, sjukt underbar vecka. Säg något som inte hände den veckan lixom, Hoppa genom fönster, elda upp alla mat, leva på fiskpinnar, ica minst 7 grr om dagen, många citroner gick det åt, chacha slide, för mycket att dricka, galna nätter, fiskpinnen och fiskaren, natta och 93:an, jaga grabbar, stupet, svanen, piss och blod, kalmar, spring till bussen, polisen och mycket mera.


Ja, många fina danser bjöd grabbarna på!

mys.

Mmm vilken mysdag! Tittat på film och bara haft det gött. Ska snart ut och rida Johannas häst, hon har åkt till Thailand i två veckor, fyan säger jag bara. Jag är så sugen på utlandet nu asso, bara dra från denna förbannade snö! Dessutom galet festsugen dock inte på svenskt vis, det har jag tröttnat på för länge sen. Här kommer man ju knappt in om man inte kan stå spikrakt o rabbla sitt personnummer framlänges och baklänges, vem fan kan det efter några groggar. Utomlands kommer man knappt in om man är för nykter, o man kan bokstavligt talat göra precis vad man vill utan att bli utslängd, ja helt enkelt man kommer knappt ut, man kan tom strippa för vakterna-det är OK. Så dagens dröm är att dra till playan med ett härligt gäng, tex Team Sundet, det kan ju inte bli annat än Galet!

Pratade nyss med älskade Fricci och hon kanske stannar på sundet. Ingen är lyckligare än jag. Detta kommer bli great hunni ♥

 


love is around you.

Första dagen på lovet och vad har jag gjort, farit hit och dit, fixat saker hit och dit och jo nu pluggar jag - kan man kalla detta lov - icke! Men dock skönt sen när det börjar vankas student och jag inte har alla grejor kvar. Ja ni som känner mig vet ju att jag gillar att göra allt i sista sekund, eller gilla var väl ett konstigt ordval, lite mer - "skiter i det i hopp om att slippa det" men hur mycket jag än vill att detta skulle vara sant så funkar det endå inte, suck. Åker till Turkiet i slutet på maj & då ska jag inte ha ett arbete kvar i skolan så jag verkligen kan slappna av eller framförallt ta min "lillstudent" ;)

Har nyss tittat på ponnyakuten, haha jag gillart! Skulle ju inte tacka nej till att vara 12 år och vara med där, skulle även bli kär i Jakob då - vilken stjärna haha! På tal om kärlek (måste vara världens fjantigaste ord?) så hittade jag min gammla mobil som jag nu använder efter att ha blandat grogg med min andra. Hittade väldigt roliga sms, tänk att jag har varit kär en gång i tiden, eller jag vet faktiskt inte om jag var så kär som det stod i smsen haha! Kul att läsa iaf, och för en stund undrade jag - vad vare som gick fel och tanken slog mig då att det måste ha varit min andra stora kärlek som tog över. haha! Så hästgrabb - Ja tack! eller som vi alltid säger; It's just a beautiful disaster.

Gled även förbi en sväng på staden idag, och jag lyckas tamefan med allt. Var inne på glitter och såg en otroligt ful ring som jag bara var tvungen att prova, och jag vet att det är ett väldigt fåtal ringar som passar mina otroligt smala fingrar så jag tröck på ringen i all hast utan tanke på att den skulle kunna vara för liten! Så ja, jag fick gå fram i kassan och köpa den fruktansvärt fula ringen och förklarade att jag ville ha den på mig, tjejerna bakom i kassan fnittrade en hel del vill jag lova, när jag kom hem använde jag tvålen i högsta hugg för att få bort den förbaskade ringen och nu ligger den här framför mig och flinar åt mig, 170 spänn fattigare på en apful emoring!  

Nu ska jag slänga mig i soffan med boken i högsta hugg och slå en pling till mina två absoluta favoriter. Heidi som inte hört av sig efter krocken. Och min Frida ♥ Ibland är världen väldigt orättvis.

xoxo


even if the sky is falling down.



Och till denna låt gråter jag som ett litet barn.

:)

Dagar som denna är verkligen helt värdelösa! Har verkligen inte gjort något vettigt, sådant ger mig ångest. Somnade när jag kom hem och sov sedan till kl:18 inte OK!! Som tur var hade mamma gjort god mat efter mina beställningar, vilket uppskattades som frukost, ibland är hon allt bra! men usch vad utråkad man blir av dessa bakisdagar, om dagen hade bestått av tävlingar eller jobb hade jag varit människa i detta laget men nej idag är jag inte människa utan jag är mer som en levande varelse utan liv så att säga.

Sitter och letar jobb/vad jag ska göra efter studenten, det är svårt vill jag lova er! Man vill ju ha det bästa - You only got one life! Men en sak som är säker är att jag ska flytta härifrån iallafall. Och en sak som är ännu mer säker är att jag ska tillbringa alla mina dagar med mina älskade hästar! Dock vet man ju inte såhär i förväg vad livet har att erbjuda, bara för jag är säker på min sak så kommer jag säkert leva rövare på de grekiska öarna i stället, den som lever får se helt enkelt!

Och bara för att tillägga en sak såhär på kvällskvisten så saknar jag min andra hälft gudarns mycket!



Bild från gårdagen. Och för att inte göra er oroliga så ska jag berätta att detta fiskskynke satt kvar hela kvällen :)

Ad astra per aspera

Att jag alltid ska lyckas med det man inte ska lyckas med så att säga.
Kvällen/natten var helt okej roligt, galet som alltid, det var faktiskt mer än okej roligt. Mycket roligt kan jag väll dra till med. Dock idag är jag blå och sårig lite överallt hmm?. Morgonen var väl mindre rolig så att säga. Vaknade upp någonstans, vart vet jag inte! Men det var väll inte så farligt men när promenaden hem började, ja då ville jag dö! Att hitta in till stan var en svår gåta, men med hjälp av lite torn gick det vägen. Väl inne i stan, iskall, skithungrig och dessutom galet snöoväder, Ja inte nog med det, spårvagnskräket kom inte! Så fick ta bussen som stanner miljarder meter ifrån mitt varma hus. Men ja iallafall efter bussturen löpte jag hem i mina klackskor och mjukisbyxor, snyggt! Så efter ett långt lidande var jag åter hemma igen hos mina fårskinnstofflor, kärt återseende kan jag lova!


det vankas utgång på ingång.


Känns som om det är typ det enda jag gör just nu, festar, glider runt på en räkmacka i skolan, hästarna och åter igen festar. Jag kan inte minnas senaste helgen jag inte var ute och slirade. Känns som om det inte är OK men jag gillart asso. Sjukt bra helger med undantag av vissa incidenter förstårs men attans vilka bra tjejer jag har. Pratade igår om hur en utomlandsresa skulle sluta för oss...det vi kom fram till var att den skulle inte sluta bra iaf.

Johanna hade en idé om att vi skulle dra till sunny beach, supa skallen av oss och leva i dimman dag som natt. Denna idé utväcklades till en skapligt sjuk idé, med tanke på min umgängetskrets så är det iofs inte alls konstigt. Resan blev i alla fall till ett jobb på heltid och vi kom på att med denna idé kan vi slippa att jobba för resten av våra liv och bara leva på våra vilkor, vilket är; party all night and sleep all day - ungefär. Men det vi kom fram till iallafall är denna metod, kanske vi kan kalla detta för "festmetod". Sunny beach - barn - egypten - inga barn kvar - men fortfarande barnbidrag - sunny beach - barn - egypten - inga barn kvar - barnbidrag och så vidare, rästen lämnar jag till er fantasi men ta nu detta med en nypa salt, ni vet ju hur sjuka vi kan vara. Jag säger som Lotte; är man uppfostrad på HG så är man, sjuk och smittad för alltid så att säga.

http://www.youtube.com/watch?v=iNzrwh2Z2hQ
Denna låt gör mig så sjukt glad och lycklig, vilka fina minnen man kan få endast utav en låt.
2009 var ett år fyllt utav allt. Både bra och dåligt. 2009 var även början på något nytt och jag hoppas att 2010 ska hålla 2009 års status uppe om inte ännu högre.



Amor vincit omnia et nos cedamus amori - Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken

get undressed....

Verkligen en sjuk dag! Dagen börjades med att klassen bjöds på tårta, för att jag klarat hästskötarexamen, trodde inte detta skulle bli en så stor grej. Men har man världens bästa rektorer och fröknar så har man, de verkar till och med vara gladare än jag? haha. Sedan var det dags för idrott "egen lektion" så att säga. Och ingen hade kunnat ana hur detta slukke sluta, eller spåra kankse är ett bättre ordval. Till en början gick vi in för uppgiften som var att hoppa bock, när sumohjälmarna åkte på och vi började piska varandra i hoppen drog vi slutsatsen att det var bäst att byta övning, ja tro det eller ej men nu blev det dags för hästhoppning, behöver inte gå in mer på detaljerna om just hästhoppning - bara sjuka grejer så att säga - ja ni kan nog tänka er - jucka är iaf ett ledord :) Och sedan när även denna "övning" spårade så var det dags för dansundervisning ledd av Madde bonde, vilket ledde till mycket shake that ass och några kläder av, för att uppmärksamma er - denna övning spårade oxo :) Men när vi trodde att vi inte skulle orka röra en enda fena till under dagen i all ära så var det endå några som ej var nöjda, (ja vilka det var lämnar jag till er fantasi) som bjöd på en hel striptease lektion, upp på madrassen med stången i högsta hugg och kläder flög av väldigt lätt. Inte nog med detta, vår kära magister Ingmar kom in då allt var som bäst eller värst kankse så att säga? Ja som sagt, detaler bjuder jag inte på idag men dagens stora fråga är ju endå, IG eller MVG på denna lektion, återstår att se.

Sedan bar det av på fika med älskade klassen, vi ska ju dock skiljas hela fyra veckor nu. Hur ska detta gå, hur ska vi klara oss utan familjen. Framåt kvällningen vankades det bio med min dejt Johanna, denna gång blev det Valentines Day, sjuk jävla film men galet skoj! Och ja, ni vet ju att jag o Johanna passar som handen i handsken (eller inte?) för vi är tamefan dåliga på allting, har vi någon gång lyckats med det vi ska lyckas med så att säga? NEJ! 

Imorgon är det FETT MED FEST åter igen med mitt älskade HG. Lika galet som alltid lär det väll bli, och som jag säger varje gång, denna gång ska jag hålla mig i skinnet och icke göra något styggt.

Nu ska jag göra sällskap med kudden, vilket kan behövas efter denna dag & imorgon ska jag upp tidigt på hemligheter ;) OAOAOAOAOA som mina sundetvänner skulle ha sagt. Gud vad jag saknar de stjärnorna och de fina tiderna. Men som jag sagt förr, man skall icke sakna, bara längta!



Glad tjej.

Diplomerad hästskötare är jag nu då, fy vilken hämsk dag det var igår! För er som inte vet hur det går till ska jag berätta det för er, dock i korthet. Kl 8:00 samlades vi och träffade de enormt stränga examentorerna, riktigt hårda var de, rörde inte en min! Och hade röst som i militären, de gick även väldigt rakryggade med händerna bakom ryggen och hakan i skyn. Sedan fick vi skriva olika delprov på 40 minuter, det var tight om tid vill jag lova, bara att skriva så pennan glödde. Sedan var det bara ner till stallet för att knoppa, linda ben, borsta, sadla och tränsa på en halvtimme. Sedan var det dags för ridprovet, då man red två olika hästar. Sedan direkt in i stallet för att ta av all utrustning för att sedan visa häst vid hand. Efter det var det dags för longeringen, vilket man har hört många mardrömmar om och att det är väldigt lätt att kugga men detta gick ju som på dans på rosor. Efter det var det snabba ryck för att sedan göra de två sista delproven, foderprov och stallprov och dessa två var svårast på hela dagen, sjukt svåra så att säga. Trodde verkligen att jag hade kuggat på flera delprov för hitler 1 & 2 rörde inte en min på hela dagen, de mäst suckade och frågade, är du nöjd? Något mer? Är du säker på att du inte vill ändra något? Kunde du gjort detta på ett annat och bättre sätt? Klart som korvspa att man blir osäker och nervös. I vissa delprov som i tex muntliga foderprovet blev man helt stum, kände sig utväcklingsförstörd helt enkelt, skulle de fråga om mitt personnummer skulle jag inte kunna svara, ae det går inte beskriva med ord vilken hämsk känsla. Sen iaf när alla prov var över fick vi sitta och vänta och vänta och vänta, hämsk väntan och stämmningen bland deltarna kan ni ju tänka er hur den va. Sedan när de ropade in NUMMER 8, ja det var jag! Mitt hjärta slog i tusen och svetten rann, kände hur tårarna började komma, och planerade vad jag skulle säga när hon hade sagt att jag inte hade klarat mig. Men behövde inte säga något mer än TACK för jag klarade detta galant med pluss i allt utom fodret som jag blev helt stum i. Det var som om en helt elefant hoppade av mina axlar. Så skönt! Och vet ni, examentorerna LOG när jag fick mitt resultat, och då sa jag, har jag verkligen klarat detta, hur gick de till? Då skrattade de till och med, kors i taket, jag som trodde de hade stelopererade läppar :)


i'll be better when i'm older...

HG, älskade HG eller ska vi kalla oss HH ;) de gjorde mitt liv lite bättre idag :) och imorgon är helvetes dagen kommen, känner att jag tagit mig vatten över huvudet och jag fattar verkligen inte varför jag utsätter mig för detta, men under kan ju ske.....

Min soulmate Frida är idag åter igen en östgöte, om jag är glad! Detta ska firas med en kaffe och plugg, SUCK. Ge mig helg o denna helg är inte vilken helg som hälst för sedan är jag ledig i FYRA veckor :D det är dock glädje!

HEJSVEJ!

Don't stop, make it pop.

Lägger ner pluggandet för denna kväll, alla dessa enzymer och pH-värden är verkligen inte min grej. Detta är svårt, känns närmare bestämt omöjligt för tillfället, men att göra sitt bästa kanske duger om jag har tur :) Är dessutom så trött att jag snart skulle behöva tendpetare till mina ögon, inte mycket sömn inatt och en heldag i stallet så det ska verkligen bli skönt att sova, dock har jag ett antal vilda vuxna där ute som stampar och gapar så jag och Gaston har intagit tv och datan med en skål popcorn och gaston fick ett glas vatten och en ostbåge, o ja han älskar att dricka vatten ur glas, vet inte varför men han känner väl sig som en av oss. Eller kanske för att glaset är smalare än hans egna skål, han är ju lixom vinögd men väldigt söt!

Dagen har spenderats med två utav mina bästa vänner N&N. Vilka stjärnor de är, alltid får de mig på gott humör trots att Nissepung har dåligt uppförande ibland så är han min trollunge, han är ju trots allt en "chillare" som vi säger medans Ninni är en riktig knähäst om man kan säga så, om hon var mindre skulle hon nog gärna sova i min mjuka säng med ett tjockt duntäcke. Ae nog om det, ni hör märker kanske hur trött jag är.

Ska väll ta och nanna kudden o drömma söta drömmar. Sådanna drömmar som inte finns i verkligheten. Inte i min värld iallafall men kan nog bero på att jag nästan alltid gör fel val här i livet, eller inga val alls? Ja så kan det nog vara att jag lämnar allt åt slumpen och aldrig tar tag i något själv och då blir det bara slump av det hela. SOV GOTT. puss.



Övning ger färdighet.

utgång

Jahaa ännu en helg var kommen och gårdagen blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, men det blir det ju nästan aldrig så jag är inte förvånad. Men nu hädanefter ska jag ta och tagga ner och bli en snäll tjej, för det är mina vackra vänner värda. De är bäst och de vill nog ej ha ett kräk som vän så nu ska jag sluta att vara en sådan dålig människa. Nog tjatat om de, nu ska jag ta en kopp kaffe och pallra mig bort till mina älskade hästar så jag någon gång under dagen vaknar till liv igen efter nattens bravader.


Ska ta o lyssna lite på Tarzan och Jane så humöret kan stiga en aning, en bit mat skulle oxo sitta fint, det märks inte alls att jag var på max kl 4 imorse och dessutom käkade en galen stor o fet frukost när jag vaknade vid 9 imorse. Ät gärna som en häst. Rulta var mitt namn, HEJ!


Ännu en dag närmare sommaren.

Mitt humör är verkligen en svår fråga asso, ena sekunden är allt topnotch och sedan andra sekunden är jag helt galet grining. Och vad detta beror på har jag inte en aning om... Helt OK dag, skolan var som vanligt rätt slapp, ingen gjorde nånting så att säga, dock väldigt mycket glada skratt och mycke dans-på våran nivå så att säga men ojj vad vi är gjorda för varandra, älskade familj! Och själv är jag inne i någon "klumpperiod" jag lyckas fan med alla klumperier just nu, ramla, ha sönder saker, tappa saker i backen m.m.

Imorgon luktar det fett med fest som vi på adhg säger. Melli fyller 20, vilket som oxo firades idag på systemet :) Inte riktigt tagg eftersom det blev som det blev förra helgen men känner jag mig själv rätt så är jag världens gladaste tjej imorgon när flaskorna är tömda och det är dags för tabledance ;)



Var även en sväng om på stan idag, inte min grej asso. Fy vad det är tråkigt, jag gör det jag ska sen är det bra! Men idag luktade det verkligen sommar på stan, korta jeansshorts, fina sommarklänningar, jeansjackor och galet snygga sommarskor... man blir ju inte annat en taggad asso. Eller kankse både taggad och deprimerad för det känns som det är ååår kvar tills värmen kommer att svepa in över oss. Men studenten börjas planeras mer i detalj nu, flak, plankat, foton, fester och klänningar då känns det som om man är lite närmare iaf. Jag blir chockad om älskade HG lyckas fullfölja alla dessa planer vi har, men man vet aldrig när poletten trillar ner ;)
Nu ska jag bänka mig framför tvn för en riktig skön kväll för en gångs skull :)

do what you want like nobody's watching
...

februari och mera snö...

Älskade, älskade väder. Inte. Brukar inte vara den som klagar men idag var jag inte sams med den otroligt hala isen som dessutom är helt osynlig under den "vackra snön". Jo ni förstår att när jag idag kliver av bussen, stressad, otålig och hungrig som jag var, hade händerna fulla med både påsar, min stora väska, och annat stuff. Och i denna hets försöker fiffla upp min mobil som låg i en otroligt konstig innerficka så jag vrider ut och in på mig själv, i samma stund trasslar jag in mig i det långa axelbandet från väskan och landar pladask på mage! Pinsamt, jag kravvlar mig upp igen o hopp om att ingen skulle ha sett mig men jo, hela bussen satt och småflina åt mig genom rutorna. Arg som jag var borstade jag av mig snön och ger mig genast av därifrån MEN i samma sekund som jag pustar ut så halkar jag o vipps sitter jag på rumpan med alla mina saker omkring mig. Denna gång plockade jag endast på mig mina saker igen för att fortsätta därifrån utan att kolla på de hånflinande bussräsenärerna. Detta kankse kan ha vart en rolig syn ur andras perspektiv, inte alla som ser en knubbsäl som försöker att stå på sina egna ben varje dag....men jag, jag hade sissodär kul va :)

Dagen har annars bestått av hästar, hästar och hästar, de har gått bra allihopa:) Tog även barnasinnet i bruk och drog ett par repor på pulkan, skoj. dock väldigt halt och då menar jag vääldigt halt i dessa "konstläderridstövlar" som jag hade på fötterna och då kändes det som om de var döden som vara nära, historien om varför jag bar dessa stövlar kan göras både kort och lång men jag föredrar att inte dra den alls här ;)

Måste bara förbereda er som bor i denna underbart tråkiga stad att nästa vecka kommer den bli osäker. Min älskade Fridus flyttar hit och då kan det bjudas på ett och annat ;)

xoxo


utgång är framgång?

så faaan heller att det är! Dock väldigt rolig kväll igår trots att kvällen/natten är väldigt suddig. Arg tjej var jag iallafall! Vilka svin säger jag bara, alla är precis likadana. Jag ska skaffa mig en dogge att dela livet med, som aldrig sviker, har svar på allt utan att säga ett ord, som alltid kommer när man ropar, en man kan ha roligt med helt enkelt - utan svek! ha-ha.  Så gårdagens slutsats är väl ungefär såhär att det var mkt roligt med kul folk och mina favorittjejer MEN grabben som var ett miffo förstörde min kväll vilket resulterade i att jag var arg tjej DOCK fick han vad han förtjänade! andra detaljer behöver icke tas upp här.

Nu till något positivt, ja ni blir nog inte förvånade. Men nu ska jag bort till mina älskade troll och tillbringa hela em och kvällen där och bara myyyyyyysssaaa med mina bästa tjejer och de fina fina djuren♥

over and out så att säga.
Take care in a world who does'nt change at all!


bondbrud!

JA! en riktig bondbrud vill jag va, inte en bondbrud utan en bond-brud! Leva i foppatottlor, vadarbraxer, lilla-my-knut, sketiga brallor, o då menar jag inte skitiga byxor utan jag menar sketiga brallor, ja ni förstår, inte denna trafik, stadens kaos och allt annat! Det jag försöker att säga är att jag saknar livet på landet, när man bara kunde glida ut och pussa hästnäsorna när man ville eller ta sig en tripp ned till vattnet med doggsen o aldrig behöva vara instängd i en lägenhet! Jaja en dag ska jag bli bonde på riktigt, ni vet när man till och med känner sig upp-piffad i ett par jeans när man ska till affären, haha nej kanske inte så mkt bonde men näst intill ;)

Idag har varit en riktig skööön dag, ledig, hästarna, vännerna. Och nissepung min vän gick strålande idag, och N&N ser inte ut som travare längre, äntligen! Imorgon blir det ännu en njut-dag, och det luktar fest, GÖTT! o söndag blire jobb....o då menar jag verkligen JOBB för så som stallet ser ut nu efter veckans bravader är inte OK, måste kirra!

Så nu ska Rulta(mig själv) ta och rulla bort mot sängen och jag lovar er att jag rullar verkligen fram just nu, kankse dags att ta denna julskinka på allvar som idrottsfröken säger. För snart väntar både turkiet och grekland och man kan ju inte se ut som en knubbis på stranden även om man är en!


ab imo pectore

God kväll mina kära vänner! Midnatt är slagen och jag har inte en blekaste aning om varför jag är så pigg, denna dag har varit hård, det kanske har gett positiv inverkan eller är jag bara övertrött - inte vet jag. Drunknar iallafall i alla dessa papper och böcker, men nu ni tjejer och killar så går jag all-in, fullt ut så att säga eller som ett gammalt men sant ordspråk; Siktar man till stjärnorna så kankse man iallafall når till trädtopparna! Men mer än så ska jag väll kunna åstadkomma, vill jag så kan jag och på tal om det, FY vad jag hatar "frasen", det går inte! ALLT går om man vill och så är det bara - skam den som ger sig!

Har välla varit en OKEJ vecka va, Galet mycket med galenskaper på HG. Att jag aldrig kan lära mig att; gör man det man ska i skolan slipper man göra det hemma, men ändå gör jag allt man inte ska göra, suck på mig själv så att säga. Dock mina vänner har jag pluggat som en dåre i stallet, vet inte vad som gör det men där går allt som på smort, kankse för jag har min dröm bara några meter bort då?

Var ju ridsportsgalan i lördags oxå, mkt trevligt, kunde väll dock ha slutat bättre. Men aldrig att jag någon gång har haft tråkigt med detta gäng. Och Fricci min andra halva, ja hon bringar mig SÅ mycket lycka - me love you.
Och Jonteponte har gått o blivit tysk, detta ogillas skarpt, men vi får väll hoppas att grabben får jobba hårt ;) Detta betyder att även Frida flyttar, o jag hoppas över hela mitt hjärta att hon stannar nära mig :)

Känner nu hur träningsvärken kommer smygande för tro det eller ej - idag har jag gymmat, dock ej frivilligt, det skulle jag aldrig göra -  äckligt, trångt, svettiga människor, långsamt men framförallt TRÅKIGT och tråkiga saker är inte min melodie, att göra det man måste är att göra det man vill! Så nejtack inga gym för mig, räcker gått o väl att mocka skit, skotta snö och allt som hör till!

Ska väl ta o krypa till kojs nu och imorgon ska jag mysa i sägen tills JAG vill gå upp heheh det var länge sedan!
Sov så sött. xoxo

RSS 2.0