Nybygget <3

Ikväll är det älskade nybygget som gäller, ska bli så skönt att komma iväg ett tag :) & där är man lycklig oavsätt vad, hoppas jag får nackabarnen, dom är bäst ;D Så nu ska jag packa lite och sen sticka till stallet sen får jag hoppas på det bästa, men vet ju hur det blir, besviken varje gång!
 



finns inget annat

Mitt liv, min dröm, min lycka, min enda önskan. Inget kan ta det ifrån mig, inget! Och jag är så säker på allt, jag vet exakt vad jag vill och det är så skönt, en stor lättnad i hjärtat och jag ska kämpa även om det är svårt, tungt och sjukt dyrt. Det är min dröm och man lever bara en gång och jag ska verkligen se till att jag är nöjd när det är dags att dö. & jag vet att jag kommer klara det mer er vid min sida. Ni är verkligen min livsglädje utan er vet jag inte vad jag skulle göra. Jag älskar er av hela mitt hjärta <3

i


all good things come to an end?

Två dagar kvar sen åker jag till mitt älskade Nybygget, ska bli såå skönt o komma iväg ett tag. Inget känns rätt just nu, men som jag och Emmy säger; det beror nog på vädret, allt kommer kännas bättre när solen och glädjen kommer! Får väl hoppas att det stämmer. Och när jag tittade på hur jag ska jobba i sommar fick jag chocken! Sommarlovet blev helt plötsligt bara 4 veckor, jag jobbar varannan vecka hela sommaren, men skönt att vi åker till Grekland när skolan börjar så en vecka extra får jag ju iallafall :D it's gona be unbeatable!!

& just nu är det helt omöjligt att göra det jag ska i skolan, klassen är galen och jag kan inte sluta tänka, jag måste sluta tänka, jag tänker för mycket, alldels för mycket! 

oxox <3


and having so much to say

Helt tom på ord är jag, så många tankar men så lite ord. Så mycket man vill säga men inget kommer upp, inte på rätt sätt i alla fall. Att älska någon som man vet inte kommer kunna älska en lika mycket tillbaka, ja det är svårt att leva med, men som det sägs; Det är svårt att leva när man vet vart hjärtat vill, exakt så känner jag nu, men alltig ont leder till något gott?
Det som räddade den här dagen var att Kalle var en snäll häst, gjorde allt jag sa, vi till och med hoppade lite, & ni som inte fattar det här hästsnacket kan ju kolla vad klockan är eller något, men helt otroligt vilken känsla det är varje gång !! Vet inte ens vad jag tänker på men i de stunderna är jag världens lyckligaste, det är det bästa jag har. Synd om er som inte får uppleva den känslan, så otroligt fri är man & man bara vet att det är rätt. Nog om det så är det ju faktiskt helg nu och den här gaden har jag längtat efter, bara sitta framför datan och tvn & käka gotte, inte varje dag man haar tid med det!! & min mamma var snäll idag och köpte min bästa pizza kan jag behöva för det blir jobb hela helgen, ser faktiskt fram emot det :) Just nu iaf !! Nu ska jag släppa sovet, alltid lika underbart att gå och lägga sig när man är sådär jättetrött.
Love.



wish me self away

tänk vad lätt det skulle vara om man kunde få bestämma över sina tankar och om man kunde styra sina känslor, livet skulle vara så problemfritt då, men nej alltid ska det vara något !! Men det går över, allt ordnar sig alltid?!! Det är ju endå helg imorgon, men ingen helg jag direkt ser fram emot jobb hela helgen, kommer dö långsamt, så om någon kidnappar mig så skulle det uppskattas! Men något som ger mig glada tankar är att sommarkläder och skor börjar komma in, då vet man att våren och sommaren är på väg i alla fall, även om dagar som denna är sjukt långa och tråkiga men den kommer, sakta men säkert! Imorgon ialla fall blir det ridning och stall för hela slanten, jobbigt med roligt.

Nu ska jag sova, sjukt trött, eller mäst seg, mina ögonlock har aldrig varit såhär tunga och jag får verkligen inte komma för sent imorgon, i really have to keep my MVG!!  oxox<3


so far, so good (:

exakt, den här dagen har varit näst intill toppen, började med att jag vaknade upp brevid älskling <3, gick till skolan & kom i tid !! Jag blir så stolt över mig själv ;D Vi hade temadag, kärlek, sex och samlevnad. Inte allt för ansträngade, riktigt roligt faktiskt, ritade glada gubbar och valde våran dröm man. Sedan bar det av till filmstaden för att lyssna på självaste Fråga OLLE !! Sjukt sköön grabb det där, eller ska man säga gubbe, jaja skrattat har jag gjort iaf!! när jag skulle gå hem från stan var det så fint väder så jag gick hem men kunde inte gå in så jag gick ett varv runt strömmen och lite i kneipen, riktigt fina hus kan man hitta här. Så nu är jag på topphumör ja, förutom att mamma är sissådär en timme sen så nu blir jag sen till stallet :( Ska hoppa idag fick Corea, dagen hade ju varit toppen om jag skulle få Cosmo men C som C? ;)
Sedan blir det hem och plugga lite, tro det eller ej ! Men jag känner mig faktiskt peppad i att ta tag i mitt liv, mycket på grund av erik faktiskt <3

må bra för det gör ja !!

bästa 2H

faktiskt en riktigt härlig dag, sov väldigt länge, för att vara jag förstås !! Sen sa natta, vi hämtar dig om 20 minuter, så det var bara att hurry up. Va hela dagen i stallet, riktigt mysigt var det ♥ Imorgon är det fucking skola, det är verkligen inte min grej men jag har lovat mig själv att ta det på allvar nu, vet ju att jag kommer ångra mig så mycket om jag inte gör det och lika bra att fixa allt nu. & jag vill ju verkligen komma in på min drömskola och att sedan en dag leva det liv jag alltid drömt om. Och jag är ju igentligen väldigt duktig när jag väl gör det jag ska, det är bara att orken att göra rätt saker inte alltid är på topp, vi busar nog lite för mycket i våran skola. Men nu har vi ju en sak avklarad nu är det bara en till lärare som vi ska få bort, och något mer jag ser fram emot är att jag och någon mer från klassen ska få vara med på nästa anställningsintervjuv och välja ut våran nya lärare :D Ja, det är väl lika bra att vi sätter han på plats från början, det är ju inte många som kan ta våran klass på rätt sätt, men någon mer än plåtniklas måste det väl endå finnas? :)





Ja, här är mina bushomies, har alltid en plan tajmad o klar in i minsta detalj. Ingen lärare kan vara i ro när vi är i skolan, eller det är ju inte så ofta vi är i skolan, har tom fått en egen grupp "de som aldrig är i skolan" men nu tar  vi nya tag och slutför det här för det är inte långt kvar till studenten och våran reflex vecka :D love u guurls !!

its you i want by my side when my dreams comes true..

Idag var första gången jag var ute sen i tisdags, skönt !! var i stallet en sväng, otroligt älskvärt som vanligt, dessa människor där får mig att förstå att jag är en av världens lyckligaste personer, delad glädje är dubbel glädje (:

& imorgon blir det ingen praktik för min del, den här gången har jag bestämt mig att bli helt frisk innan jag börjar träna och stå i igen, har ju varit småsjuk hela hösten eftersom jag aldrig vilar upp mig så då åker jag på feber stup i kvarten så jag har tappat sjukt mycket kondition men nu så när jag snart är helt frisk så blir det ut och springa så fort jag får en gnutta tid över.
Vilket är svårt att hitta i mina veckor, den enda lediga eftermiddagen jag har är torsdagar och den tillbringas för det mästa med mina vänner på stan, men man kanske kan se det som träning det med?!

Som jag alltid säger; tänk om veckorna hade flera dagar och dygnet hade flera timmar, så man hann med allt man ville, för livet är för kort för att bara göra det vardagliga? Men en sak som är säker är att innan jag dör så ska jag ha uppfyllt alla mina största drömmar:)



:)

otroligt seg vecka, varit sjuk sen i tisdags och inte blir det bättre häller. & sjukt vad jag saknar natta och mina giiiirllss, dom enda just nu som får mig happy !! & något mer som gör att stegen blir lättare att ta är ju självklart att sommaren börjar planeras i detalj, och jag har ju hela året sagt att i sommar ska jag ha ett vettigt jobb så man får lite money men icke !! jag kunde inte iår häller, det blir älskade nybygget igen. men lycka är bättre än pengar, aith?! & inte en sommar utan bygget, har vi ju sagt i alla år!!  Men innan det blir det ju självklart öland med bästa natta & emmy iaf och bästa grabbarna, får se om vi kommer ner hela och rena ?! ;D

Nu blir det film, bästa greveholm och tröstäta lite popcorn eller nä jag ska baka kladdkaka och göra fruktsallad :D vilken toppenidé :D det gjorde min dag & sen ska jag hem till Cicci, se vad dagarna har att erbjuda så, live on your own !! hejs!

time heals everything?

finns så mycket jag vill säga men inget kommer upp. Inget känns rätt samtidigt som det inte kan bli bättre, jag måste sluta vända mig själv ut & in, fattar inte varför jag gör det mot mig själv men kan inte sluta. jag tänker för mycket !!



RSS 2.0