live learn laugh

sometimes good things fall apart so better things can fall together.




i rather love just a little to much

Har så många tankar just nu, om allt, om livet. Säger som C säger: tänk att du kastar dig utför ett stup och du vet inte om du gör dig illa eller om du landar mjukt, och det är exakt så jag känner nu men det man inte vet, måste man ta reda på! Och om två veckor har jag förhoppningsvis landat i los espania och påbörjat ett nytt liv, vilket känns bra men konstigt. Jag tycker det har varit tufft att ha mina vänner en hel timme bort men nu är det flera världsdelar bort och det gör ont men jag vet att ni kommer att finnas kvar även om det tar tio år innan jag kommer hem igen, så många år som vi har hållt ihop nu, kan det vara tio år, minst! Och jag vet att inget kommer att sära på oss, ni är det mest värdefullaste jag har, och jag älskar er mer och mer för varje år som går, everywhere i'm, you will be whit me ♥

Men nu är det så va, att man får inte allt man vill ha och det kankse är lite surt men det får man lära sig att leva med, för livet handlar inte om att vänta ut stormarna, det handlar om att lära sig att dansa i regnet. Vi alla vet att människor man en gång har förtrott sig till kommer att hugga dig i ryggen när de fått vad de velat ha och det är sånna människor man måste lära sig att se igenom från början, för där ute finns det gott om ormar, så håll i din goda vän även om dina fickor är tomma. Men det som tynger mig mest är att vissa människor som igentligen är fantastiska indivder förstörs utav omgivningen runt omkring och att dom inte ser det själva. För en dag är det försent att nå sina drömmar, tyvärr! Men jag tror på ödet och att jag vet att de jag älskar kommer på ett eller annat sätt komma tillbaka in i mitt liv, någon gång!

Men nog om allt såntdär tråkigt snack, jag är igentligen en lycklig människa som älskar livet och har haft en fantastisk vecka hemma i norrköping och inte nog med det så har jag två veckor kvar här hemma som jag kan spendera med att bara göra det jag vill, och jag ska älska varje dag!



all good thing come to an end

Endast fyra dagar kvar att jobba här hos Roine, känns rätt sjukt. Man byter ju inte bara jobb lixom, man byter liv helt och hållet och det känns helt stört men guttans vad skoj det ska bli! Visst kommer jag sakna Mantorp och Tollstad och allt som hör till här, det har varit ett väldigt roligt år med mycket skratt och roliga dagar, har träffat väldigt många nya vänner som jag hoppas att jag inte sett för sista gången även om jag byter nationalitet för ett tag :)) Men vem vet, jag kankse hittar min kärlek och lever som spanjack resten av livet, solhatt-javisst!!!

Ikväll kör vi en liten tradition med onsdagsutgång med dreamteam och sundetgangstaz som vi kallar oss och jag kan känna att vi lever upp till vårat namn och dom till deras ;) Blir nog bra med ett par glas vin efter dessa turbulenta dagar med alldels för mycket känslor inblandade. Men ibland är det inte lätt när det är svårt! over and out så att säga, nu ska jag ut och skutta häst, fina hästar!!


2011

Long time, no see skulle man väl kunna säga, nästan ett helt år sen jag skrev här sist tror jag så kände attt det var på tiden att sparka igång den här bloggen igen!

Tänkte sammanfatta detta året innan jag går vidare med allt annat i mitt liv, kan väl säga att mycket har hänt med mitt liv sen sist, eller igentligen så har det inte hänt så mycket i mitt liv, det är nog mest jag som har förändrats!

Nyår firades iklädd en ful jävla cowboy dräkt ute på sundet med både gamla och nya vänner, det var en trevlig tillställning som bjöd på både det ena och det andra. Dagen efter kommer jag mycket väl ihåg, kan ha vart bland de roligaste dagarna i mitt liv, jag och wejdar, två liter cola och en varsinn pizza kan inte bli fel dagen efter kvällen före så att säga.

Vintern bjöd på sjukt mycket snö och alldels för många minusgrader, jag fick köldutslag och var alldels blå om benen, vilket fortfarande inte försvunnit. Men jag och hästarna kämpade på ute i stallet och vi alla längtade till att tävlingssäsongen skulle dra igång igen.

Efter jävligt mycket om och men från krafterna där uppe som styr med vädret så blev det tillslut vår och ingen var gladare än jag.

Många tävlingar har vi hunnit med, alltifrån iskalla ljungby ensam med 6 hästar som innebar jobb från morgon till kväll, bära vatten till alla på morgonen tog en timme då vattentanken stod på andra sidan anläggningen och en sjuk lång uppförsbacke från stallet till banan men gott sov jag om nätterna o den helgen brännde jag nog några pannor! Sommaren bjöd på två veckor i grevagården, första helgen var det de stora och lite mer vuxna hästarna som fick äran att följa med, andra veckan var det småkidsens tur! Två faktis väldigt roliga veckor med trevligt folk, bra annläggning och hyfsat bra väder.

I juli var det dags för falsterbo, 3 hästar inpackade, sjukt mycket packning och efter en fight med Roine så fick jag med hyfsat mycket hö till hästarna. Hela 11 dagar tillbringade vi nere i skånelandet, hästarna hade inte den bästa veckan tyvärr så med lite för många bommar ner så hade vi ingen till final men vi hängde inte läpp för det, detta resulterade mer vindrickande, grillning varje kväll och en o annan fest. Det var en väldigt skön vecka som både jag och Roine behövde, men även det goda har ett slut så vi packade ihop vårat pack och begav oss hem igen men mitt i allt packande så smet vår lilla hund Jonny vilket senare resulterade i tre små valpar..haha!

Några månader senare var det dags för det efterlängtade Flyinge som kan ha varit den mysigaste veckan på hela året. Både Doris och Balo gick vidare till final och skötte sitt jobb exemplariskt, fina hästar! Även denna vecka bjöd på god mat, mysiga promenader, hämskt mycket kaffe och trevliga människor. Även denna vecka hade ett slut så med en hyffsat nöjd chef och ännu nöjdare hästar begav vi oss hem igen.

Det var några av alla meeting vi gjort i år, att vara på tävling är ju endå bäst!
Jag, Roine och hästarna är verkligen förtjänta av namnet Dreamteam iår, sjukt trevligt, roligt och mysigt har vi haft det och hästarna har gjort många bra resultat tillsammans med kaptenen!

Annars har året rullat på med mycket hästar, fester och annat roligt. Visst trivs jag i mantorp men saknaden av mina finaste vänner hemma i Nkpg blir bara allt starkare och starkare. Har tillbringat alldels för lite tid med dem detta år men hur länge vi än är borta från varann så vet jag alltid vart de finns, never gone!

Detta nyåret firades i norrköping med mina bästa, sjukt god mat, mycket dans och fantastiska vänner.
Inledde 2012 med att jag fick ett nytt jobb, i Spanien. Så snart är livet i mantorp över och jag ger mig ut på nya äventyr, vilket känns väldigt bra. Året hos Roine har varit jätteskoj, kommer sakna han otroligt mycket och jag hoppas att han får uppleva alla sina drömmar detta år!

aja, om ni vill veta mer vad jag styrt med detta år så kan nu ju chilla in på www.dreamteamrc.blogg.se som wejdar uppdaterat så flitigt.

tjing så länge!

RSS 2.0