only one

Home, let me come home.
Home is wherever Im with you.

don't worry

Har lärt mig med tiden att ´planera´ är ett väldigt onödigt ord, det är väldigt sällan det går som man planerat eller det går rättare sagt aldrig som planerat så därför ska jag hädanefter sluta upp med att 'planera', helt och hållet till och med. Jag ska inte tänka för mycket på morgondagen och jag ska inte planera veckans arbete, men det jag ska planera minst av allt är framtiden, min framtid. Men jag ska aldrig sluta att längta efter det liv jag alltid drömt om men efter veckans lärdomar har jag lärt mig att livet kan rinna ur en så fruktansvärt fort så kära vänner, lev idag och älska det du gör. Älskar du inte livet så är det bara du som kan göra något åt det, ingen annan. Allt blir vad du gör det till! whit love.

forever mine, forever our.



ALLT ♥

whit love

Motivationen är på topp men har ingen ork, verkligen noll ork. Känner mig verkligen så som Annelie kallar oss, PROklubben, det är nog vad jag gått och blitt. Har blivit en torr gammal uggla med igenvuxen buske som mäst sitter o ugglar för mig själv i ett hörn, nja kankse inte riktigt så farligt me näst intill, men konstigt nog så trivs jag ganska bra med det här lugna vuxna livet, inga galenskaper som leder både till det ena och det andra, mitt alkoholintag har sjunkit drastiskt vilket är bra för hälsan har jag hört, ölmage vid 20-nej tack! Men det bästa av allt är nog min egna lilla lägenhet, jag gillar verkligen han. Och mitt jobb är bäst, men just nu är jag helt kaputt känns det som, orken vill inte riktigt hänga med alla gånger....men sjukdom och smärta jobbar man bort? Måste bara ännu en gång berätta för er vilka fantastiska människor jag träffat, tusan vad jag gillar de. Familjen J har fått en alldeles spesiell plats i hjärtat och kommer alltid att ha vart jag än hamnar om ett år eller två, men hur ska jag nånsin kunna lämna detta ställe?!?! Allt är verkligen toppen, visst att det är tugnt ibland men efter varje dag så kommer en ny dag. Så never ever give up.


we just happen'

but nobody gona love more than i do..


moments of gold

Efter en ledig helg så borde man känna sig lite mer utvilad men nae, inte jag, lika jävla matt, grå och trisst som innan. Vill inte åka hem igen, inte nu, vill vara kvar här hemma i norrköping, mitt riktiga hem. Med mina bästa vänner som gör mig så lycklig dygnet runt, det var länge sen jag skrattade såhär mycket, vilket behövdes. Spenderat större delen av helgen med min soulmate johanna, hon är bäst, eller lite mer som vi brukar säga; vi är bra på allt man ska va dålig på och dåliga på allt man ska va bra på, sorgligt men sant, men fy vad kul vi är, tänk om alla hade vänner som oss.

Fredagen blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, men tänk vad tråkigt ospännande allt skulle bli om allt gick som på smort. Men framåt em började allt styra upp sig, en tripp till systemet så ska väl allt ordna upp sig frammåt kvällningen och visst gjorde det dä. Vi styrde kosan till madde bonde på bondelandet, korkade upp och dansade oss varma.  Väldigt trevlig kväll med mina absoluta favoriter genom alla tider, HG♥ Finns inga som gör mig lyckligare än de, never gone

Lördagen hade jag inget planerat för första gången på flera månader vilket började med en väldigt skön känsla men ni som känner mig vet att jag blir utråkad efter dryga timmen, så jag letade upp johanna efter nattens bravader och lunchade lite på stan sedan började jakten efter plånboken som försvann dagen innan, men tur som vi alltid har så var även den på plats efter lite sökande. Begravde även min mobil efter gårdagens bravader, köpte sedan en ny gangsta mobil för 249 kr, vilket kap! Kvällen bjöd på några fina åkturer genom stan för att sedan hamna hos Elin för lite chillidill, men en halv film pallade vi med innan det blev krogensnack och sant som vi sa, på krogen vi va. Fast kvällen slutade rätt dålig men vad gör det om hundra år....

nee nu blir det världscupen, popcorn och lite vin o sedan ett varmt bad för att sedan återvända till mantorp och en ny jobbperiod.....har ångest, tillhör inte vanligheterna.


:)

live.love.learn.laugh.

ibland måste man låtsas som man inte ser någonting, man måste nog leka både blind och döv ibland. Ignorera alla känslor och le åt det lilla och det är precis vad jag gör just nu, jag behöver ny luft.

Allt är som det ska men inget är som det borde, jag saknar mitt liv men visst trivs jag toppen här, alla är verkligen toppen. Vad skulle jag göra utan mina johanssons, gå under tror jag!
Att va lite ledig kankse är det enda jag behöver just nu för att jag ska bli Emma igen, vad vet jag, men tusan vad jag gillar mina hästar, de är verkligen bäst, inte en dag utan de. Nu ska jag sova så tröttheten går över. xoxo


.



Lever min dröm?

helg

En halvledig helg på ingång, och mina vänner frågar då hur i helvete kan man vara halvledig? men jo jag kan, har inte stalletjouren för en gångs skull vilket betyder att jag endast behöver luncha mina djur som i sin tur betyder sovmorgon och tidig hemgång, trodde ni ja, har börjat städat i princip överallt nu, och ni som känner mig vet att jag vänder upp och ner på allt när det städas och det ska bli perfekt annars kan det ju lika gärna va. Dessutom är chefen hemma i stockholm så alla 8 troll ska ridas, och även all stallgöra såklart så tror ni att det blir några sovmornar o tidiga hemgångar, ae va! Men bara tanken av att vara "halvledig" gör mig lugn i kropp och själ och dessutom så älskar jag ju att ha hästarna alldels för mig själv, igentligen skulle jag vilja ta med de hem allihopa för att de är så goa och rara allihopa, balo och måns vill nog inget hällre än att dricka te i min gröna skinsoffa med ulltofflorna på! Anna är ju förstårs ute och slirar medan Dennis och Johan hänger med grabbarna på pizzan. Pia surar som vanligt över att hon valde fel outfit innan utgång men efter lite starkt att dricka släpper även hon loss. Weine och Jesper myser istället till en film medans Doris visar de stora tjejerna vart skåpet ska stå!

En vacker dag så ska ni få en riktig prestation av mina hästar/arbetskompisar/familj/bästa vänner, ja de är de mesta av det bästa för mig.

Men nu efter en trevlig kväll, som vanligt hos min andra familj med gott käk, idol och fina uppsättningar så ska jag nog bädda ner mig i min goa säng, puss på er mina finaste.

:)




someone to love

galet vad fort dagarna går, hinner inte med, måste snart börja tänka på vad jag ska göra nästa år!?!? Men ni som känner mig vet ju att beslut är det värsta jag vet, om jag skulle få bestämma så skulle jag vilja göra allt, vara överallt och göra tusen saker samtidit på tusen olika ställen, men varje själ vet att det funkar inte. Så dags att funtra på refrengen, skola eller hästarna. Bådar nog bäst med skola men hur ska jag nånsin kunna lämna mina bästa vänner, omöjligt. Och de människor jag träffat här, ännu mer omöjligt, jag har fått en ny familj, jag har blivit en johansson. De är fantastiska på alla sätt, kärlek till dem. Men visst finns tankarna i bakhuvudet hela tiden om att flytta hem till ma och pa, leva mitt vanliga liv och göra allt som jag gjorde förr. Tankarna är många men det jag funderar över mest just nu är hur jag ska överleva vintern som sägs bli den kallaste vintern på över 1000 år, jag kommer gråta mig igenom hela vintern. Om det är någon gång jag klagar och tycker synd om mig själv så är det när jag fryser, aldrig annars, så det är väl bäst att jag äter upp mig lite, bullar ja tack! Men onyttig mat är det ju inget vi snålar med direkt, men som sagt vi lever bara en gång och varför inte dö lite fet i själen, glass är gott. PUSS

bästa vän




every long lost dream led me to where you are

Måndag igen och ännu en helg har passerat. Denna helg styrde vi kosan mot jönköping, ett väldigt kallt jönköping med en turkduk i ridhuset men vad gör det när de hade toast, jag älskar toast för er som inte vet. Fredagen tog vi med oss de båda grå, den lilla satte sin nolla och är nu flyingeklar, det ska bli kul med en vecka i gammla goa skåne, den stora grå va inte nolla om man säger så. Lördagen tog vi med oss 4 och ingen av de förstod rikitigt varför de skulle va nolla så¨de fixade lite inne på banan. Men all kärlek till hästarna, de är bäst och jag gillar de allihopa, aldrig en dag utan de! Det blev en lång lördag i jönkan, runt halv 9 tuffade lastbilen in på gårdsplan här hemma, då var det hets att styra klart allt och fixa pärlorna inför sängen, sedan var det bara en snabbisfix för att sedan bege oss ut i natten, jag och alex, ett team utöver det andra tog den gamla mechan och begav oss till havs, nejdå men vi mötte upp tre kex för att sedan gå till havs med den stora färjan, helt okej kväll med trevliga vänner men dagen efter var inte lika kul, upp och mocka kl 6 efter 2 timmars sömn är inte det alla drömmer om men på något konstigt sätt så gillar jag det endå.

Idag har chefen åkt hem till estocholmo vilket innebär att jag har alla pärlor för mig själv, så kankse dags att börja rida nu och bara för det är så intressant för er att veta så är det den internationella städarveckan ute på logen nu, låter gött. pussss,

RSS 2.0