pina colada boy

Ännu ett meeting avklarat. Denna gången styrde vi kosan med tre små hästnäsor till Karlstad eller lite mera Carlstad horse show som det heter under denna högtidliga helg. Vi har hunnit med ett par stycken meeting nu, olika städer, olika hästar, olika resultat, olika happenings men något som inte har varierat är vädret för nog fan har det regnat varenda gång.

Hammarö hade inte riktigt förstått att denna helg skulle ha bjudit på hästhoppning, de missförstod det hela och anordnade vm i simning till våran förtjusning men inte hängde vi läpp för det. Hästarna var förstårs lika bra som alltid enligt mig, men chefen brukar ju ha andra åsikter om dem. Dock sken Baloo lite mer än de andra och gick o blev champion of the youngster. Så efter en helg med regn, lera, spöregn, mer lera, blöta kläder, blöta hästar, blöta boxar, ja allt var verkligen blött, men det var bara att packa ihop och bege sig hemmåt mot mitt älskade mantorp.

En helg i Ljungby har vi också hunnit med, och även de bidrog med regn i all ära, men visst hade vi det trevligt, jag, roine, anna och balo. Ingen superhelg men vad gör det om hundra år när altt kommer kring. Eter denna helg var det bara hem för att packa upp och sedan packa på nytt, denna gång var det efterlängtade Karlstad som väntade, med tanke på hur bra vi hade det förra året så kunde ju inte detta misslyckas?! Men efter denna helgs slutsatser så kan jag konstatera att folk förändras, vissa till det bättre och vissa till det sämre. Att de människor som en gång har betytt i princip allt kan sjunka direkt till noll, och de människor man har varit tvungen att leva utan kan betyda mer än allt, ja livet är orättvist men kom ihåg att för varje 60 sekunder du grubblar är en hel minut av förevigt förlorad lycka. Så ta för mycket foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad för allt medan vi bli äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag. Ditt hjärta kommer brista, förmodligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Och även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt egna gick i bitar.

Nog om deeptalk, helgen var super, näst intill iallafall. Jag gillar verkligen mina två sundetvänner, de är bäst. Hästarna var super som vanligt, inte alltid lätt att göra rätt men Baloo knep två nollor och Martin vann 1,45, det duger BRA.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0